Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 15.9.2012 20:46:59
|
|
|
|
kajajaka
|
Jaz sem jih v mikrovalovki pa je bilo ok, še raje sem jih kar prekuhavala v loncu...
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 15.9.2012 20:58:51
|
|
|
|
enea
|
jaz sem za moje dve kupila tekočino od chiccota, je bila super, samo se mi zdi da se jo zdaj zelo težko dobi na našem tržišču, v ITL pa vem da se jo dobi, ker sem jo pred kratkim kupila za eno znanko in sem ji po pošti pošiljala
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 15.9.2012 22:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Za mikrovalovko ne vem, vem pa da jih lahko steriliziraš v cedilu nad vrelo vodo, torej v sopari (lahko pa tudi v soparniku za kuhanje zelenjave, če ga imaš).
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 8:27:46
|
|
|
|
Paštetka
|
Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, in posuši z vročim zrakom. Nikoli nisem uporabljala sterilizatorja, ker mi je to čisto dovolj visoka temperatura, da uniči bakterije.
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 9:29:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, Ne vsi, pravzaprav bolj izjemoma (če sploh kateri ).
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 16.9.2012 9:30:03 >
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 9:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, Ne vsi, pravzaprav bolj izjemoma (če sploh kateri ). Jp, moj je 2 leti star Bosh in ne čist osnoven model pa ima največ 65°C
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 14:57:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pomivalc pere tudi na 95 stopinj, Ne vsi, pravzaprav bolj izjemoma (če sploh kateri ). Jp, moj je 2 leti star Bosh in ne čist osnoven model pa ima največ 65°C Čisto dovolj, da uniči bakterije, tudi legionelo. Salmonela, ki je med trdovratnejšimi se uniči pri 70 stopinj.
|
|
|
|
RE: sterilizacija steklenih stekleničk 16.9.2012 15:14:31
|
|
|
|
Paštetka
|
Sem zdaj šla iskat kaj je za modela moj (na njem nič ne piše) , pa sem našla stroj, kjer je narisana flaška (pere pri 70 stopinj). Jaz sem svojo domnevo izpred sedmih let, da je pomivalc dovolj, potrdila . Meni je bilo škoda Denarja za vse te sterilizatorje. Sicer pa vsak po svoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?