Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 10:37:45
|
|
|
|
Tutan
|
Zakaj RR cenzurira X Y Z? ****? x y z...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2012 10:44:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 10:46:18
|
|
|
|
Tutan
|
Ankica, lesene Teh ne morem barvat
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 10:49:34
|
|
|
|
razglednica
|
v trgovini dajo zabojnike lesene in plastične stran. jaz jih vedno vzamem, lesene imam za potkuriti plastične pa imam za shrambo
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 10:57:40
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: razglednica v trgovini dajo zabojnike lesene in plastične stran. jaz jih vedno vzamem, lesene imam za potkuriti plastične pa imam za shrambo Plastične že, lesenih pa nisem kje zasledila Felicita, hvala, sem poslala povpraševanje...
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 10:59:39
|
|
|
|
Tutan
|
Evo, idejo
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 11:01:50
|
|
|
|
matkica
|
Super ideja
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 11:08:21
|
|
|
|
Tutan
|
Kajne? Jaz sem se zaljubila v tole Imam še nekaj takšnih idej iz palet, za zunaj, ki še čakajo na spomladansko realizacijo. Tele zabojnike bi pa dala v dve vrsti - ene spodaj, da dam gor blazinice, da se lahko vsedeš (moj tamali mora vedno sedet, ko se obuva - pa večinoma otrok tudi) - ene bi pa potem dala v dve vrsti, eno nad drugo - ene vodoravno, ene pokončno (za škornje)
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 11:32:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
pri kakšnem kmetu (krompir/jabolka), samo zastonj jih boš težko dobila, ker to so kar fajne lesene gajbice. Drugače pa v kkšni kmetijski zadrugi..
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 11:34:12
|
|
|
|
Tutan
|
Sej bom jih pošteno plačala, brez skrbi Ampak mi je pretirano dat recimo 35€ po gajbici (sicer lakirani) - če jo lahko dobim, recimo za 4-5€
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 11:36:45
|
|
|
|
Tutan
|
Evo še ena ideja.... Eur paleta -6,5€ po komadu, rabljene pa še ceneje
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 11:55:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Sej bom jih pošteno plačala, brez skrbi Ampak mi je pretirano dat recimo 35€ po gajbici (sicer lakirani) - če jo lahko dobim, recimo za 4-5€ jz sem gorenjka aveš Jz še tolk ne bi dala hehe.. Pol pa pejd res h kakemu kmetu, ti bo pomojem z veseljem prodal kkšno gajbico.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 14.9.2012 11:57:09 >
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 12:07:29
|
|
|
|
Tutan
|
Ja, saj meni tudi negorenjska pamet pravi, da naj najprej malo povprašam Drugače pa, kot sem rekla, ne pričakujem jih for free Čeprav zraven jabolk jih dobim zastonj
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 13:33:30
|
|
|
|
rozilu
|
Tuta, ful lepo zgleda, res! Samo nisem prepričana, da ti bo to uspelo iz teh navadnih lesenih gajbic - tele na sliki mi zgledajo precej bolj masivne. Une, ki jih imam v glavi (mamo še kako doma za sadje), so s precej tanjšimi letvicami (in še te so precej nacufane - polne trsk). Ok, to zbrusiš, samo masivno pa še vedno ni niti toliko, da bi se lahko kak otrok usedel gor. Uno iz palet je pa tudi super na pogled, pa dovolj masivno!
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 20:59:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Samo nisem prepričana, da ti bo to uspelo iz teh navadnih lesenih gajbic - mislim, da bo treba nabaviti kište za krompir klik
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 14.9.2012 22:57:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Gajbice dobis v kmetijski trgovini, sploh sedaj jeseni jih imajo. Samo tudi jaz mislim, da tiste navadne bodo presvoh, se pa dobijo te gajbice tudi bolj masivne drugace, sam bodo drazje in kaj pravis, si z gorenskega konca Ideja je pa super, skoda da nimam vec prostora na hodniku, bi par pokoncnih drugace dala.
|
|
|
|
RE: Gajbice - zabojniki za sadje 17.9.2012 8:56:56
|
|
|
|
Tutan
|
Ne, nisem gorenjka Ja, saj dejansko sem skoz govorila o teh masivnih gajbicah - sem šla potem gledat v našo Zadrugo, pa imajo te za sadje res take švoh. Tako da počakam do sobote, do kmetijskega sejma, menda jih tam prodajajo (spet - napotek iz Zadruge ) in da menda ziher niso niti 5€. Ampak tudi 5€ po komadu ni dost, pa že vidim, kako lepo bo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?