Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
mislm da je čas da ji daš kako čežanico al pa kej na žlico, v mlekca mogoče kak okus ja kako kašico al pa še zamenj mlek.
lp, lara
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ne preostane ti druga kot da ji probaš dat v mleko malo rižolinota, ali pa probaj kupit od mullera mlečne kašice ki se delajo z vodo.pa bos vidla če bo pomagalo..sem pa že čitala da je ena pisala da ji je bebika začela adapt. mleko začela zavračat, sem pa pozabla katera.poglej če bo v iskalniku kaj našlo
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:23:52
|
|
|
|
Urška//
|
oj
sem kupila od alete greseka in se dela z vodo piše, jaz pa sem ga mislila malo k mlekecu zmešat
kaj bi blo boljse
lp
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
če se dela z vodo, je verjetno v sami mešanici že mlekec v oprahu, ali nič ne piše gor?
Povej če bo ratalo
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:29:22
|
|
|
|
Urška//
|
ja ja pise da je nadaljevalno mleko v prahu noter,bom probala te samo z vodo,pa javim
ej nina kaj mate kaksno srecanje v planu???
lp
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja te pa daj samo vodo, ker te ni potrebno mleka davat!
Mislim, da bo ju3 popoldan eno srečanje, a prideš?
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 8.9.2005 14:37:26
|
|
|
|
deily
|
Moji prijateljici mala ni htela pit mleka pri 3,5 mesecih. Začela ji je dodajat 1x dnevno sadni obrok, ostalo pa mlečen obrok z riževo kašico. Njej je ustrezalo.
Vso srečo pri reševanju problema
Deily
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 10.9.2005 20:38:09
|
|
|
|
BaniT
|
Gris mislim,da ni v redu, ker vsebuje gluten. Raje probaj kašice z rižem. Mi uporabljamo Hipp, se tudi mešajo z vodo, tamala pa jih kar rada je. Kolinska pa ima rižolino, a nima? Tisto se pa meša z mlekom, torej bi ga lahko pomešala z adaptiranim.
LP, Bani
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 10.9.2005 20:50:41
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Tudi jaz ti ne priporočam grisa, zaradi glutena. Imaš veliko kašic na osnovi riža, ki glutena ne vsebujejo. Samo je pri tej starosti zelo rad imel riževo kašico s slivami, tudi nekatere Mullerjeve in Hippove so brez glutena.
LP
Pi-kica
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?