rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Ima katera kaksno idejo oz. mislite, da se da resiti vozlje iz las. Mali ima daljse lase in mi je oz. mu je na dopustu ratalo, da so mu v laseh nastali 3 vozlji, saj veste kako to izgleda, kot eno gnezdo iz las oz. prav res zavozlano. Pranje glave ne pomaga, s cesanjem ne pridem dalec, ker ga itak boli, ce bi prevec vlekla. Mu moram odstrist, kar pa res ne bi ali je kaksna resitev? A ma še vedno dolge laske? Fino, so mi bli vedno všeč taki fantki :) Moja je tudi še vedno čupavka, češem jo vsako jutro, ko ji naredim čopke - zato pa se ji ne prav vozlajo. Brez čopkov pa ne shajamo, ker ima vse na očeh, v ustih... Prav grrrrr - spredaj ima kratke, ampak če bi hotla preprečit, da ji grejo na obraz, bi jih morala do temena postrišt :S Tko pa so obvezni čopki, špangice, al pa kratka frizura :) V glavnem, češem jo z eno tako fino krtačo (ne vem al je bla kao antistatična al nekaj), ki se dobi v Mercatorju. Ne cuka, ampak najbrž ni za vse lase primerna, npr njeni sestrični, ki ima take ful debele, žimaste, jih scefra. V bistvu jo ne razčešem do konca, v globino, ker je itak jok... Glavnik pa samo da razdelim na pol in potem 2 čopka. Zares razčešem jo samo po umivanju... Ona se tudi najraje ne bi česala, ampak alternativa je striženje... to pa ne bi :)
|