|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstvo in nova nosečnost v pol leta
24.8.2012 11:45:44   
marjetica87
LP
to je predvsem za tiste mamice, ki ste rodile in potem kmalu ponovno zanosile.
jaz sem rodila v prvih dneh januarja 2012 in zdaj sem 10 tednu nosečnosti

zanima me ali ste se nekako posebno pazile hrana, telesna aktivnost, kako pa kej z prcvm otrokom,...

več glav več ve tako da vsak nasvet ali komentar je dobrodošel user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 24.8.2012 14:17:44 >

8.1.2012 ...... deklica Julija :D
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ROJSTVO IN NOSEČNOST V POL LETA
24.8.2012 12:06:29   
rakica82
Jaz sem drugič zanosila ko je imela moja Sara nekje 7 mesecev, zdaj ima 13 mesecev jaz sem noseča 27 zednov in konec novembra bomo štirje.

Jaz nisem nič posebej pazila, dojit sem jo nehala pri 1 letu, torej nekje na polovici druge nosečnosti. Jo poskušava najvajt na to ,da je čimbolj samostojna, zaspi sama brez problemov, spi celo noč, lulat gre tudi že na kahlico. Upamo, da se bo to stanje obdržalo. Nekako računam ,da je premajhna da bi blo ljubosumje, ampak bomo videli.

gibanje ga je manj kot v prvi nosečnosti ,vsaj ntenzivnega, zat gredo kile bolj gor. Prvi lsme parkrat na teden hodial na Šmarno, zdej gremo bolj parkrat na mesec, ostalo pa voziček in sprehodi.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu marjetica87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2012 12:41:30   
butt3rfly
jst sm rodila lani junija, zanosila sem, ko je bila tamala stara skoraj 6 mesecev. rok imam čez 2 tedna. imam pa še 5 letnega mulca.

rekla bom, da me definitivno vse bolj boli, vse mi je težje, če je to odvisno zarad dveh zaporednih nosečnostih, ki sta tako blizu, nimam pojma. verjetno je to tud odvisno od tega, kolkret si že rodila. v tej nosečnosti se mi je parkrat pojavila rahla krvavitev, 1x sem bila hospitalizirana za par dni, hvala bogu ni bilo nič hudega. morm pa rečt, da se nič kej nism pazla, ker se ne morm zarad tamale. hočeš nočeš jo dviguješ, skačeš sem in tja, delaš to ali ono. in ja, prekleto težko mi je z majhnim otrokom in ogromnim trebuhom. in dejstvo je, da sem vsak dan utrujena do amena, ker sem pretežno sama in brez pomoči (moj pač tolko dela). pa seveda ta vročina zdaj, ki me zdeluje. če tega neb bilo, bi bilo za pol lažjeuser posted image ni enostavno, res ne. ampak sfuram nekak, dejstvo pa je, da zarad obilice dela mičkeno trpi zakonsko življenjeuser posted image se tolažim, da se kmalu vrtec začne in da bomo kmalu rodili.

glede telesne aktivnosti: dokler je šlo, sem seveda sama vozičkala, zdaj mi pač noge tolko zatekajo, da me grozno boli in zelo težko hodim, tako da tu pa tam porabimo babico, drugač pa atija pošljem ven. nič kej ne pazim extra na prehrano, ampak zredila sem se pa najmanj do sedaj v vseh nosečnostih. očitn to zarad tamale, zarad ktere morm okol skakatiuser posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.8.2012 9:31:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2012 9:52:27   
marjetica87
hejla....
zdej že vidim kako mi gre teža gor sej v zadnjih dveh mesecih sem shujšala 17kg
gibam pa se še kr no zjutro in zvečer gremo z vozičkem vn na sprehod in seveda pospravljanje po hiši

sem pa veliko bolj utrujena kot za prvo nosečnost...

kako ste pa rodile??
ker mene je že ginekolog predpisal carski rez...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
27.8.2012 10:24:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2012 14:00:13   
marjetica87
hejla....
prvi porod sem imela carski zaradi tega ker sem bila že 2x oprerirana na ledvenem delu hrbtenice, čeprav prav po oprecacijah nisem imela nobenih težav in se je vse zacelilo....ampak niso hoteli tvegati in zdej u drugo mi je popacal že vso materinsko knjižico nujen carski rez zato ker je bil že prvi cr in zato ker je prehitro...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.8.2012 15:25:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2012 12:03:58   
marjetica87
hejla hejla...

ja no nisva se nč odločla kr ratalo je ker neki časa sem pila kontracepcijo cerazete in pol zaradi ščitnice sem morala nehat pit
tako da kljub temu da je zdravnik rekel da po vsaki kontracepciji nemoreš takoj zanosit je še vedno 5% da lahko in mi smo pali v ta koš user posted image

no po drugi strani pa sva ful vesela da bomo meli še enga dojenčka ker jaz sem službo izgubila tko da nimamo kej izgubit

____
glede mišične stene pa sem dva meseca po porodu že začela trenirat in tečt,.... tako da je ginekolog celo me pohvalil da sem neki dobrega
nardila zase sam še zmeri imam tisti strah da kej poči....

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2012 13:14:15   
rakica82
Vidim da vas je kar nekaj ki iamte še manjšo raliko kot mi. Bravo.

Mene vsak vpraša zakaj pa tko hitro še eden, a se je ponesrečilouser posted image . MIdva sva bla pa res vesela tudi te nosečnosti, čeprav je prišla malo prej kot sva mislila.

Porod pa upam na takega kot prvič, res da so mi dodali še umetne popadke, ampak je šlo hitor, dalo se je, nič šivana. lepa izkušnja user posted image .

Meni malo manjka malo več gibanja, ne samo vozičkanje, samo moj dela ko nor in nam ne znese kaj dosti hodit na Šmarno. Smo pa šli zadnjič na Kofce in mi je tako pasalo, sem bla ko nova.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?