Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 21.8.2012 17:59:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Kerensa je popokala kufre, zbrisala za seboj vse sledi in spizdila...... upam, da v NY. in da ji je fajn!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 21.8.2012 18:00:46 >
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2012 18:09:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 21.8.2012 18:20:41
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Hvala, TT. Sem že sama skoraj temo odprla, ker sem firbčne sorte. Tista gospa, ki ima neko pogodbo (in domnevam, da je potencialni 'troublemaker'), je šele dobro prišla iz dopusta. Razne institucije temeljitvo čistijo svoje arhive in to traja. V bistvu Kerensa pomaga MOL-u pri urejanju ZK stanja. Upam da bomo obveščeni o nadaljevanju zgodbe. Zna biti zanimivo in poučno.
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 28.8.2012 21:40:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kerensa ni spokala kufrov in ni šla v New York (je pa poslala prošnjo za delo sobarice v Londonu, by the not-important way) - ampak prav tako pa tudi ničesar nisem mogla med sodnimi počitnicami. Obljubljenega dopisa z MOL-a nisem dobila, tudi hipotetična lastnica mi ni telefonirala ali poslala e-maila, sem pa 04.09. naročena na sestanek z županom, g. Jankovićem in dan predtem bom šla še na MOL po sveže informacije. Do takrat pa vam ne morem postreči z nobeno zanimivostjo v zvezi s to temo, zato predlagam, da tačas počnete kaj drugega.
|
|
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 29.8.2012 12:34:41
|
|
|
|
liliana
|
Vau....Kerensa bo Jankoviču v roko segla.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2012 12:41:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 29.8.2012 12:48:57
|
|
|
|
uškinamama
|
Napaka. . Janković.
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 30.8.2012 22:04:47
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Hej, Hoj vsem, sem že večkrat premišljevala a ji je uspelo najt Đovano Rodić? Kako se je ta zgodba zaključila? pozravček
|
|
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 30.8.2012 23:04:51
|
|
|
|
mateyka
|
Đovana bo kupla to hišo, da ne bo preveč nekončanih zgodb
< Sporočilo je popravil mateyka -- 30.8.2012 23:05:11 >
|
|
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 30.8.2012 23:37:39
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Đovana bo kupla to hišo, da ne bo preveč nekončanih zgodb Za crknit
|
|
RE: A je Kerensa že kupila tisto hiško? 31.8.2012 10:27:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Đovana bo kupla to hišo, da ne bo preveč nekončanih zgodb
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?