Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prosim predloge za muziko 17.8.2012 9:19:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
Sej, kadar radio poslušam, si pri kkšnih komadih rečem "to moram potegnit dol", pa potem vse sproti pozabim. Torej, rabim glasbeni seznam za muziko, ki se vrtijo po radiu recimo za obdobje zadnjih dveh let (hiti, uspešnice,..) - pop, rock, ... in ostala komercialna zvrst glasbe. za primer, ena mi je ravno padla na misel: 1. maroon5: Payphone Gremo dalje!
|
|
RE: prosim predloge za muziko 17.8.2012 9:21:12
|
|
|
|
TomTaylor
|
no, sej počas mi gre... 2. Coldplay feat. Rihanna: Princess of China 3. Alanis Morisette: Guardian ..še kaj prosim.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2012 9:54:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prosim predloge za muziko 17.8.2012 10:42:07
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Men je super Maroon5 Moves Like Jagger. Pa tale Nossa se celo poletje rola, da jo že moji tamali znata na pamet. Michel Telo. Pa Rihanna Only Girl in the World. Zaenkrat. Nisem več tok IN kot svoje cajte
|
|
RE: prosim predloge za muziko 17.8.2012 12:37:57
|
|
|
|
kat von d
|
tabu & šifrer- romanje train - drive by timbland - apologize the wantend - glad you came the killers - human the black eyed peas - i gotta feeling takata sunrise avenue - somodody help me sunrise avenue - hollywood hills one republic - stop and stare snow patrol - chasing cars simple plan - summer paradise rihanna - we found love reamonn - tonight pink - don't leave me owl city - fireflies one republic - good life one direction - what makes you beautiful olly murs - heart skips a beat oceana - endless summer j. plestenjak &e. boto - to leto bo moje maroon 5 - one more night loreen - euphoria lady gaga - you and i kelly clarkson - stronger katy perry - waking up in vegas katy perry - the one that got away katy perry - part of me james morrison - part of me irma - i know gotye & kimbra - somebody that i used to know gossip - perfect world fun & janelle monae - we are young foster the people - pumped up kicks emeli sande - next to me david guetta & usher - whitout you david guetta & nicki minaj - turn me on carly rea jepsen - call me maybe adele - rolling in the deep adam lambert - never close our eyes . . . . to so večinoma novejše oz. ne tolk stare pesmi, ki se sučejo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?