Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali pašeta skupaj Tina in Martin? 2.8.2012 8:40:28
|
|
|
|
donna22
|
Meni se ne zdita preveč podobni, niti nisem opazila takoj, zakaj bi naj bili. Če drugih ne spomniš na to, mogoče sploh opazili ne bodo
|
|
|
|
RE: ali pašeta skupaj Tina in Martin? 2.8.2012 9:12:15
|
|
|
|
MTFP
|
Jaz se pa takoj pomislila da sta si zelo podobna. Tudi Martine so vcasih klicali Tine..., po drugi strani pa mogoce niti ne, tezko sodim, ker je Martin eno izmed imen ki mi nikakor niso vsec... Ce pa je njej vsec, pa zakaj pa ne... V nasi okolici zivita Zoran in Zorana, brat in sestra....
|
|
|
|
RE: ali pašeta skupaj Tina in Martin? 2.8.2012 13:48:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP V nasi okolici zivita Zoran in Zorana, brat in sestra.... ej, jaz poznam 2 primera brat-sestra; Albin in Albina, Anela in Anel.
|
|
|
|
RE: ali pašeta skupaj Tina in Martin? 2.8.2012 22:19:41
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP Jaz se pa takoj pomislila da sta si zelo podobna. Tudi Martine so vcasih klicali Tine..., po drugi strani pa mogoce niti ne, tezko sodim, ker je Martin eno izmed imen ki mi nikakor niso vsec... Ce pa je njej vsec, pa zakaj pa ne... V nasi okolici zivita Zoran in Zorana, brat in sestra.... No, pri nas je tako, da je Martin vedno Martin, nobenih izpeljank, mogoče mi zato nista s prve tak podobni. Mi pa ne bi bile všeč take kombinacije, kot jih vi2 pišeta tu gor, ko gre res za isto ime. Vem pa za dvojčici, ki imata isto ime - ena ima eno črko več, se pravi da ima pomanjševalnico imena svoje sestre - to pa mi je res čudno
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?