|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubljanje teže med nosečnostjo
23.7.2012 10:15:52   
Anonimen
Sem v 13. tednu nosečnosti.
Moja teža pred nosečnostjo je bila 87,5 kg.
Zaradi bruhanja sem imela nato dobrih 86,5 kg.
Pred cca. 14 dnevi sem imela 87 kg, bruhanje se je umirilo- bruham še cca. 1x na 3-4 dni(prej sem bruhala vsak dan).
Danes pa sem se tehtala, v upanju, da sem že kaj pridobila, in imam slabih 85,5 kg.

Mož pravi, da je to zato, ker jem bolj premišljeno, kot pred nosečnostjo.

Mene pa skrbi- je to normalno, da sem toliko izgubila?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izgubljanje teže med nosečnostjo
23.7.2012 11:34:07   
Medea10
Tud jaz sem zgubljala na kilaži (jedla normalno in zdravo! pa še bruhala sem) pa so me pomirili, da če imaš par kg preveč da to ni nič hudega ker imaš "zaloge" in otrok od tam jemlje. In če ješ dovolj raznoliko hrano, da dobiš vse vitamine in minerale, ki jih telo in otrok potrebujeta pol res ni panike. Mal preberi Pušenjaka, je nekaj napisanega na to temo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2012 12:38:35   
astrid1
Baje da prej shira nosečnica kot plod, ki jemlje vse kar potrebuje od mamice. Veliko nosečnic s povečano telesno težo je celo shujšalo ali ostalo kar pri istih kilogramih kot prej, pa je bilo vse v redu z novorojenčkom.

Lahko si prebereš izkušnje nekaterih nosečnic s povečano telesno težo na spodnji povezavi.

http://med.over.net/forum5/read.php?117,6388780

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2012 14:27:31   
blaža
Če te kaj potolaži,..

1. nosečnost iz 61 kg na 51 kg ( 10 kg) v prvem trimesečju,.. nisem tolko bruhala kot nisem nikakor mogla nič pojest zaradi slabosti,.. bila 2x po en teden v bolnici v mes na infuziji,..kasneje se zredila za 18 kg user posted image . otrok superca :).

2. nosečnost iz 69kg na 58 kg ( 11 kg) v prvih štirih mesecih, kasneje sem se zredila za 14 kg, v mes bila 4x po en teden, na koncu 1x dva tedna na infuziji,..otrok superca user posted image

Vse mi je smrdelo, še revij moj malček, mama nisem mogla listat, ker mi je papir smrdel,.. komaj komaj sem našla gel za se tuširat, da mi ni smrdel, ker se enostavno nisem mogla stuširat, ne da bi mi blo slabo. Niti 2 dcl vode na dan nisem spravla vase,..ma nič od niča, katastrofa. Drugače mam pa zelooo dober apetit. jem vse živo, ni kaj ne bi mela rada, še preveč user posted image . Nikoli mela težave s čemerkoli, v nosečnosti pa nisem prenesla laktoze do konca.

Filing prvih par mesecev,.. kot, če se napiješ, pa maš drugi dan mačka,.. le da je to trajalo tri mesece skoooozi 24 na 24.

Oroka nista mela prav nobenih posledic, sta se pa meni speskala dva zoba dobesedno. Sem mela filing, da mam pesek v ustih in sta šla do konca dol user posted image . pri vsaki nosečnosti en zob.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?