Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naročanje šolskih potrebščin 22.6.2012 11:09:15
|
|
|
|
Tippi
|
Moje izkušnje z njimi so odlične!
|
|
|
|
RE: Naročanje šolskih potrebščin 22.6.2012 12:15:58
|
|
|
|
ajataja
|
Najbolj sem zadovoljna ravno s Kopijo
|
|
|
|
RE: Naročanje šolskih potrebščin 22.6.2012 13:09:48
|
|
|
|
matkica
|
zelo sem zadovoljna s kopijo že 7 let,z mladinsko knjigo pa zelo razočarana,2 krat naročila pa vedno nekaj manjkalo.
|
|
|
|
RE: Naročanje šolskih potrebščin 22.6.2012 21:43:06
|
|
|
|
Maleal
|
Tudi mi zelo zadovoljni-priporočam.
|
|
RE: Naročanje šolskih potrebščin 26.6.2012 15:26:03
|
|
|
|
Patricija32
|
Jaz sem pa ravno z Mladinsko super zadovoljna. Do naslednjega četrtka nudijo popust na knjige in zvezke/torbe/copate, najbolj všeč mi je ker so poenostavili naročilo s kodo, ki je na naročilnici, ki smo jo dobili v šoli. No seveda sem jo založila, pa sem potem vseeno samo poiskala šolo in poklikala naročeno. Iz kartice mi bodo trgali pa avgusta, tako, da res super. Soseda mi je pohvalila dostavo, je rekla, da je dobila čisto vse kar je naročila nekje sredi avgusta.
|
|
|
|
RE: Naročanje šolskih potrebščin 26.6.2012 21:42:20
|
|
|
|
renan
|
Skoraj vse smo narocili pri Kopiji, razen barvic in flomastrov. Upam, da bo avgusta se kaksen popust na njih... Torbo z "ustreznim" motivom se iscemo.
|
|
|
|
RE: Naročanje šolskih potrebščin 27.6.2012 11:16:41
|
|
|
|
Mipka
|
Mi vsako leto naročamo po koncu šolskega leta prek Mladinske knjige. Super zadovoljni in vse štima tako kot mora. Najbolj mi je všeč velikanska izbira in to da lahko ob koncu šolskega leta uveljavimo popuste, ki jih ponujajo in se tako odpravimo na dopust bolj mirni. Imajo pa zelo veliko izbiro raznovrstnih nahrbtnikov. Pri Kopiji pa nismo nikoli nič nakupovali, ker nam ponudba Mladinske zadostuje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?