naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: dayya IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Če hočeš hotel + all + da dogaja, pač izbereš destinacijo z mediterana, recimo Tunizija je med cenejšimi, pa vzamete 3 dni safarija vmes, pa grete to, pol pa še zvečer v kak park, recimo v Port El Kantaoui-u imaš nek zabaviščni park, al pa v Yasmmine Hamammetu isto, vzamete hotel z bazenom, na plaži imate tako en kup vodnih športov in je dopust mimo... Pač vsak hotel ima bazen, če želite tobogane, se osredotočite na to, pogledate še kaj je v okolici, kam bi šli, kaj vam je zanimivo... naja17 - evo točno nekaj takega imam v mislih ... imaš morda v mislih kak določen hotel, si ti že bila tam ..... Hja, sem bila ja, samo ni bilo toboganov oz. pač nekaj malega... Tunizijo sem predlagala, ker je cenovno najbolj ugodna... Poznam hotele El Mouradi, v večini so vsi ok, pač zbirajte 4 ali 5*, pol pa vzamete dodatne izlete, al pa vzamete taxi pa se sami zapeljete kam.... Turčija ima ful teh toboganov, sami izleti pa znajo bit mal oddaljeni, razen recimo kakega safarija v izvedbi lokalne agencije, pa recimo izleta z ladjo... Aja, recimo hoteli Magic Life... Grčija je super izbira za rent a car, ne pa za all varianto... Tu bi morda bolj priporočala najem app, lahko grete tudi sami z avtom na ladjo in imate svoj avto za okrog hodit - izbira otoka pa po želji, povsod je kej za videt. Cenovno pa tako kot sem po vrsti napisala... Težko je pa napisat pejte sem in sem, sami si morte naredit ožji izbor itd. Aja, še Korziko in Sardinijo pokomentiram... Korzika je baje čudovita, prav tako Sardinija, ki je kar draga... Aja pa Egipt še v zgornjo klasiko, nekje tam k Turčija, izleti snorkljanje in safari, Kairo in Luksor za manjše otroke lih ni no...
|