Eva1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Ce hodis tako pogosto na ciscenje kamna ti dam samo en nasvet. Ko ti ga naslednjic scisti zacni uporabljat elmex gel, to ti kot nekako spolira zobe, zapolni vse spranjice na povrsini zoba in upocasni nabiranje kamna. Uporaba je enkrat tedensko in sicer si isto umijes zobe s tem, pa na ciscenju zob bi ti zobozdravnik skoraj moral ze sam to predlagat. O tek krtacki pa ne vem nic, sem pa hotela vseeno pomagat, saj ne zameris. Hvala, bom vprašala zobozdravnika, kaj meni o tem gelu, čeprav kot rečeno, ne verjamem preveč v "umetne" posege. To mi je nekako tako kot kreme, losjoni, balzami... ko jih enkrat začneš uporabljat, se koža/telo/lasje navadijo in ne morejo več brez njih. Meni se gre bolj za osnovno čiščenje, torej preventivo. Brala sem, da bi morali čistiti tudi dlesni in jezik, saj je tam največ bakterij in če gre verjeti delovanju ionizacije, je to še najbolj naravna metoda. Glede na to, da doma uporabljam ionizator zraka in sem z njim zelo zadovoljna (čeprav, grrrr, imam zaradi tega veliko dela z brisanjem prahu :) , se mi zdi logično, da tako deluje tudi ionizacija pri ščetki. No, če ne drugega, vam bom kmalu poročala, kako sem zadovoljna :)
|