Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:10:40
|
|
|
|
mojamura
|
2-3 kg pečenke (ker verjetno ni domača reja in se pri pečenju skrči) 2 kg purana nekje 200-300 g na osebo mesa
|
|
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:11:05
|
|
|
|
uškinamama
|
čE BO povabil vrstnike mesa pravzaprav ne potrebuješ. Mesno zelenjavni frutek pa bo.
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:11:38
|
|
|
|
LuLu
|
Ah, samo tolko, da si mi lušte naredila. Hvala (pa pojma nimam, žal... jaz se že pri nas treh tolkokrat zmotim pri količini...)
|
|
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:11:39
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura 2-3 kg pečenke (ker verjetno ni domača reja in se pri pečenju skrči) 2 kg purana nekje 200-300 g na osebo mesa malo več je napisano ja...če si pozneje še kdo vzame ;)
|
|
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:13:22
|
|
|
|
HHH
|
Lej, tle sem pa čist bosa Bom pa z veseljem prebrala, kar bojo druge napisale. Bom kmalu rabila nekaj podobnega. Pa vreme zrihtaj
|
|
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:13:56
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama čE BO povabil vrstnike mesa pravzaprav ne potrebuješ. Mesno zelenjavni frutek pa bo. 3,9,11,23,24,31,34,38,51,53,55,58,80 (leta) lepo prosim
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:20:58
|
|
|
|
uškinamama
|
Ta vikend je delal mož svinjski vrat izpod peke. 3 kg za 15 ljudi , samo ga je bilo absolutno preveč,ker je bil zraven še krompir, zelenjava, pa prej še juha. Jaz bi ti rekla takole, za mularijo računaš pohančke, za starejše 200 gr mesa po osebi. Kaj boš imela za prilogo?
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:27:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
goveja juha z domacimi rezanci in ribano kaso svinjka pečenka puranovi zrezki prazen krompir gobova omaka grahova omaka neka hladna priloga (jajca,drobnjak) zelena solata paradiznik in sveze kumare v solati sladkarije pa imajo drugi na čez
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:28:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja, pol bo se narezek
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:29:44
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* goveja juha z domacimi rezanci in ribano kaso svinjka pečenka puranovi zrezki prazen krompir gobova omaka grahova omaka neka hladna priloga (jajca,drobnjak) zelena solata paradiznik in sveze kumare v solati sladkarije pa imajo drugi na čez Ga ne bi s čim nafilala? Lenčina!
|
|
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:31:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ej, nervozna sem....kje si ti zdaj najdla mene j**at!
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:33:50
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ej, nervozna sem....kje si ti zdaj najdla mene j**at! Sorrrryyyy. Saj samo sikam v tri krasne. Jaz kosila za toliko ljudi itak nisem sposobna skup sparvit. Po moje bi rabila tri dni dopusta.
|
|
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 14:39:34
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* prazen krompir Ga ne bi s čim nafilala? Lenčina!
|
|
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 16:49:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
nabavljeno vse. hvala vsaki posebej za pomoc. mislim, da bo čist fino izpadlo.... porocam konec tedna!
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 24.5.2012 16:53:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja, I I I , opravicilo sprejeto!
|
|
RE: lepo prosim pomoč.....mudi se 25.5.2012 7:35:34
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* aja, I I I , opravicilo sprejeto! Na matičnem mk kjut uradu so me preimenovali yeah!!!! Zdaj zvenim kot cvileča pubertetnica!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2012 8:15:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2012 18:52:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2012 11:12:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?