|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice žurerke :)
23.5.2012 13:45:32   
Anonimen
se vam je kdaj zgodilo da ste šle z kolegicam žurat, čeprav imate otroke? no js sm zadnič šla na nek lokalni žur. sej ubistvu boli me briga, po domač povedan, ampak vsi so se spotikali ob to da sem otroka doma pusti zaradi žura. pa nisem bila pijana. pač z mojo frendico ki ima tudi že otroke sva se odločile da bi nama po dolgem času pasal ples. in sva šle. ampak vsi tisti pogledi in komentarji so se mi zdeli pa res kaplja čez rob. sem pač človek ki se držim pravila da se ljudi ne obsoja, pa čeprav, priznam, se meni kdaj tudi to zgodi. ampak se vedno držim nazaj, ker nikoli neveš kdaj se tebi zgodi. vseeno, komantarje sem vrgla čez ramo in šla dalje, me je pa imelo da jim povem kar jim gre. spodobno sem se odnašala in tega si želim še naprej. ampak kaj ko imam občutek da bom nekega dne eksplodirala ko me tako obrekujejo. kaj ve storite v tem primeru? da sploh ne govorim o babnicah na vasi :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mamice žurerke :)
23.5.2012 13:58:25   
tulpek
Fauš so ti, da si upaš user posted image user posted image user posted image če si za otroka poskrbela OK varstvo, se sploh ne sekirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2012 14:05:45   
3jeMi
to je pa tazadnja stvar zaradi katere bi se sekirala...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2012 14:21:27   
Daschi
Jaz ziher ne bi šla nikoli več nikamor.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2012 14:52:58   
josephine27
Najbolje, da se doma zapreš med 4 steneuser posted image

jaz se v takih primerih spomnim na tisto zgodbico o oslu, možu, ženi in otroku. upam, da jo poznaš, ker se mi jo ne da cele pisatuser posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2012 15:01:36   
diana 28
Enkrat se živi...... Zakaj bi zaradi drugih ljudi omejevala sebe...še posebej, ker ne delaš nič slabega. Ljudje bodo vedno našli nekaj v kar se obregnit... Ti ŽIVI svoje življenje, da ti ne bo kasneje žal, da nisi uživala, ker so drugi tako ''hoteli''....

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2012 15:06:11   
Anonimen
Če sem šla kdaj ven žurat odkar sem rodila? Ja normalno da sem šla in to ne samo 1x ... človek je družabno bitje in mora it ven med ljudi pa da se malo razživi ... če si samo doma, pa samo otroci gor, pa otroci dol ... ma saj to se ti strga ... konec koncev ima otrok tudi očeta, ali v večini tudi dedije in babice, ki so ponavadi še presrečni, če vnuk/vnukinja pride za kak vikend na počitnice ... skratka stare mamce pa vaške klepetulje na ignore in žuraj če ti paše brez slabe vesti, seveda v kolikor imaš primerno varstvo za otroka.

(odgovor članu josephine27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2012 20:25:26   
Sonček in poletje
Kaj te briga? Veš koliko mamic žura kar naprej. Pomembno je samo to, da ima tvoj otrok v tem času dobro varstvo. A zdej pa ženska ko 1x rodi ne sme več na cesto. Mislim ker absurd. Jaz tudi mislim, da je tukaj malece nevoščljivosti v igri.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?