knorbalbo
|
Moje mnenje: VZEMI BUGABOO-JA!!! Meni je še danes tako, tako, tako zeloooo žal, da ga nisem kupila. Še predno sem zanosila sem se zaljubila v ta voziček, a sem potem zaradi pritiska ostalih popustila in kupila cenejšega Quinny buzza v akciji. Ne bom komentirala kakšno napako sem naredila. Če ti denar ni ovira, potem je to pravi voziček, kot so že napisale je eden izmed najlažjih, najokretnejših in najbolj funkcionalnih vozičkov na trgu. Vreden svojega denarja!!!!!! Ko probavaš prazne vozičke v trgovini se mogoče zdi, da teža ni tak problem, ampak ko imaš enkrat notri 7 ali celio 10kg težkega otroka, se vsak dodaten kg, ki ga ima voziček, pozna. Sama sem živela v bloku v času porodniške, brez lifta. 2-3krat na dan sem šla na sprehod in sem vedno preklinjala svoj voziček. Da o nalaganju v avto, ne govorim. Jaz sem zato, da ko imaš otroka (ki te itak obremeni do konca), si moraš druge stvari olajšat kolkr se da in če vsak dan uporabljaš voziček, kupi res dobrega!!!! Meni osebno je školkast sedež zakon,ker je otrok vedno pravilno podprt, ni sključen, ne glede kako majhen je, je pa res, da naša v športnem delu nikoli ni spala, ker sva šli na sprehod vedno ko je bila budna. Ko je bila še v košari je pa itak drugače, ker skos spijo pri 1-2 mesecih. Sama bom ob ponovni nosečnosti prodala svoj stari voziček in si kupila Bugabooja, brez slabe vesti. Pa kaj, če je vse skupaj 1000€, če si ga človek lahko privošči je vsekakor vreden svojega denarja. Je pa seveda odvisno kako zahteven kupec si, jaz npr sem zelooooo zahteven. Pa srečno pri nakupu vozička!
|