Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kupim streho za otr. voziček Patron 22.5.2012 14:58:50
|
|
|
|
ninocka100
|
Živjo, sem ti odgovorila na zasebno. LP
|
|
|
|
RE: kupim streho za otr. voziček Patron 24.5.2012 9:54:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka100 Živjo, sem ti odgovorila na zasebno. LP a pod drugim nickom? ker od tebe nisem nič dobila
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 24.5.2012 9:57:31 >
|
|
|
|
RE: kupim streho za otr. voziček Patron 24.5.2012 20:47:10
|
|
|
|
ninocka100
|
Živjo, ne morem poslat na ZS, torej tukaj sporočam, da imam oboje na razpolago, v modri barvi. Najbolje, da me pokličeš na 031 330 634.
|
|
|
|
RE: kupim streho za otr. voziček Patron 29.5.2012 13:14:09
|
|
|
|
bambixxx
|
zadevo sem rešila z univezalnim dežnikom in mrežo na ježke , pa me je vse skupaj stalo dobrih 16€, namesto 150€. še vedno pa iščem varovalo za trip trap stolček, če se komu valja doma in ga ne potrebuje več.
|
|
|
|
RE: kupim streho za otr. voziček Patron 18.7.2012 15:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo, nujno potrebujen rabljen voziček Patron - prosim, če ga ne potrebujete, da me pokličete na gsm 041/860-403. Prosim, da obvestilo posredujete tudi osebam, ki imajo ta voziček in ga ne potrebujejo, ker je zares nujno. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?