|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stalni zobek pred izpadom mlečnega
22.5.2012 10:05:08   
biga
Moj sin, ki bo v petek dopolnil 5 let, je brez enega mlečnega zobka, na tem mestu pa že raste stalni. Problem je, ker tudi poleg tega že raste stalni, mlečni pa še ni izpadel. Tako stalni raste čisto zadaj, seveda ne v isti ravnini z drugim stalnim. Mlečni se pa ne maje. Kaj naredit? Počakamo na naraven potek ali k zobozdravniku in izpulit mlečnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stalni zobek pred izpadom mlečnega
22.5.2012 10:26:04   
petea
meni je tako rasla spodnja enica

ko je čez nekaj časa mlečna izpadla, se je stalni zob sam lepo poravnal v linijo, tako da sedaj sploh več ne vem, ali je bila to leva ali desna enica user posted image

verjetno pa ti bo dvome, kaj je najbolje narediti, najuspešneje pregnal otrokov zobar

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2012 10:45:38   
biga
ja, samo zobozdravnica naša do 29.5. ne dela, ne vem pa, če gremo lahko k drugi.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2012 11:34:23   
Maleal
zobozdravniki ne radi pulijo mlečno zobovje,tega fejst majat,da bo šel čimprej venuser posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2012 20:30:23   
hubi
Jaz pa poznam veliko otrok,ki so šli ravno zato k zobozdravniku in jim je mlečnega izpulil, ker je stalni že rasel. user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2012 21:53:51   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Jaz pa poznam veliko otrok,ki so šli ravno zato k zobozdravniku in jim je mlečnega izpulil, ker je stalni že rasel. user posted image

Ja, mi smo eni tistih. Sinu je zobar izpulil kar nekaj mlečnih zob, ker ima ozko čeljust in so mu stalni zobki poganjali povsod, kjer je možno, samo tam ne, kjer bi morali.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?