Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 11:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrž bi ti lažje pomagale, če bi pripopala fotko svetilke
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 12:03:21
|
|
|
|
Brinčika
|
Žal mi ne gre prilepit sliko , kopiram jo že, prilepit se pa noče. A mi kdo pomaga da mu jo pošljem po mailu in mi jo pomaga prilepit?
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 12:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Naloži jo tule http://www.slikomat.com/ potem pa na RR prilepi link.
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 12:11:38
|
|
|
|
Brinčika
|
Otika, najlepša hvala za hitro pomoč .
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 12:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni za kaj ... ali je to forka narobe obrnjena, al lučka dejansko visi iz stropa?
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 12:47:40
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ni za kaj ... ali je to forka narobe obrnjena, al lučka dejansko visi iz stropa? saj vidiš, da visi. Špegle si nabavi. kaj ne vidiš noter čajne lučke?
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 12:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ni za kaj ... ali je to forka narobe obrnjena, al lučka dejansko visi iz stropa? saj vidiš, da visi. Špegle si nabavi. kaj ne vidiš noter čajne lučke? JA sori no, ampak zame sta obe opciji možni
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 13:16:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ni za kaj ... ali je to forka narobe obrnjena, al lučka dejansko visi iz stropa? saj vidiš, da visi. Špegle si nabavi. kaj ne vidiš noter čajne lučke? JA sori no, ampak zame sta obe opciji možni ja, stala bo pa na žicah, ne? pa čajna lučka bo na luftu sedela
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 13:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja če sem pa mislila, da pač podstavek ni slikan ... duš ... kdo pa kupuje svetilke na čajno lučko, ki se na strop prišraufajo
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 13:34:29
|
|
|
|
Brinčika
|
Saj pa ni na stropu, lahko jo kamor koli daš pač da visi, ne pa na strop ker je premajhna. Ste me pa res spravle v smeh skoraj do solz. Za lažjo predstavo še ena slika:http://www4.slikomat.com/11/0515/uy-nokia-.jpg
|
|
|
|
RE: Svetilka za čajno lučko- kje kupiti tako? 15.5.2012 13:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
LOL ... aaaaaa, tak to zgleda ... sorči res je še nikjer nisem videla ... če bom, pa sporočim
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......