Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mobilna hiška v kampu padova 13.5.2012 12:45:23
|
|
|
|
suzolinka
|
Jaz sem bila pred leti v tem kampu, ampak maja, ko je bil še prazen. Meni je všeč. Glede na to, da greste junija, se nimate kaj bati. Plaža je mivkasta, ki se počasi spušča v globine. Prostora za ležanje je bolj malo, ampak junija dovolj. Mene navdušuje bližina mesta Rab (ki dopušča ogromno raziskovanja). Če imate kolo, ste tam hitro. V kampu dobiš vse, baje so prijazni. Je bila pa prijateljica lani v tem kampu v hišici za 3 in je bila navdušena. Letos gredo spet.
|
|
|
|
RE: mobilna hiška v kampu padova 13.5.2012 13:25:01
|
|
|
|
jabi babi
|
oooo suzolinka pa sem končno dočakala en odgovor:))))hvala ti!!!!!komej čakam da odpotujemo:))))
|
|
|
|
RE: mobilna hiška v kampu padova 29.5.2012 19:11:57
|
|
|
|
jabka
|
mi sicer zahajamo v hotel Padova, vendar se velikokrat sprehajamo do kampa. Meni se zdi kar simpatičen, miren, sence je dovolj. Na plaži je velika gužva, je pa primerna za otroke.
|
|
|
|
RE: mobilna hiška v kampu padova 29.5.2012 19:13:03
|
|
|
|
jabka
|
DO raba je cca 1,5 km. Po poti si pa lahko izbereš kakršnokoli plažo želiš - betonska, kamnita, pesek ali mivka. Ali ša vzameš vodni taxi in greš na gradsko plažo :)
|
|
|
|
RE: mobilna hiška v kampu padova 30.5.2012 7:49:21
|
|
|
|
jabi babi
|
hvala jabka!mi gremo ze pred sezono ,tako da upamo da nebo gužve.....malo me skrbi temperatura morja,glede na vreme ki ga imamo:))))dve leti nazaj smo bili na rabu v barbatu in je bilo zelo toplo morje,in to isti termin,vročina neznosna.....letos pa...nevem,imamo namen da se bomo hodil kopat v hotel padova če bo slučajno tako.....
|
|
|
|
RE: mobilna hiška v kampu padova 7.6.2012 8:37:35
|
|
|
|
lokvanj
|
Pozdravljeni, mi gremo letos prvič v ta kamp in tudi mi gremo v hišice za 3 osebe. Gremo pa v juliju, tako da se boste vi že vrnili. upam da napišete vaše izkušnje, ki nam bodo v pomoč!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?