|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lizike proti slabosti za otroke?
25.4.2012 14:29:58   
Daschi
Saj ne vem, a sem sanjala ali sem res slišala, da obstajajo lizike, ki pomagajo otrokom proti slabosti v avtu. A kera to kaj ve?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lizike proti slabosti za otroke?
25.4.2012 14:36:18   
Luns
Obstajajo že kar nekej časa, sam ene druge ne te k se zdaj vrti reklama. Če pomagajo kaj jaz vem recimo da pri kaki blagi slabosti še pri težjih primerih pa ne. Pa smo jo kr redno sprobavali.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2012 14:44:21   
Daschi
O, a res. Kje se pa kupijo? V lekarni?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2012 14:49:54   
kajalin*
v lekarni ja, pa imaš lizike proti bolečem grlu tudi...tri lizike cca 4 eur.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2012 15:05:38   
divna
Mi smo jih imeli lani na morju s seboj. Naš bo star 10 let, ampak še zmeraj bruha velikokrat. V glavnem na poti na morje ni bruhal niti enkrat - brez lizike.
Za nazaj pa se je odločil sprobato to liziko in bruhal 6x v roku dveh ur. Smo že razmišljali, da je noter kaj takega, kar mu ne paše. Ampak ko je očitno dal ven iz sebe vse, je bilo boljše.

Zdaj imamo tiste akupresurne trakce za roko.

lp

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2012 18:33:37   
Anonimen
Jaz jih kupim v lekarni pred vsako daljšo potjo. Sicer naša nima nekih ekstra napadov slabosti, ampak če drugega ne, ji jo dam ko rata že malo sitkana in se z njo zamoti ... pa še take sestavine so v njej, ki naj bi pomirjale (ingver, aloa, itd.).

(odgovor članu divna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2012 20:52:17   
darja.mark
No evo jaz sem za te lizike dans zvedla v lekarni. Sem mela tamalga s sabo in itak je to videl in hotel met. Mi je prodajalka rekla če bom pe kaj, pa sem rekla ja, dajte mi še eno modro liziko user posted image   sem misla da je to pač lizika kot lizika. No pa mi je povedala da je modra za slabost in rdeča za grlo. Hehee sem verjetno butasta izpadla sam res nisem vedla da to obstaja. Sam je pa dobra ideja, mi je zakon kok so se dobro spomnili.

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2012 21:04:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Sam je pa dobra ideja, mi je zakon kok so se dobro spomnili.

Meni pa ni tako zelo zakon, da so prehranska dopolnila vedno bolj podobna navadnim sladkarijam. Pa nimam v mislih samo teh lizik.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2012 21:16:57   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

No evo jaz sem za te lizike dans zvedla v lekarni. Sem mela tamalga s sabo in itak je to videl in hotel met. Mi je prodajalka rekla če bom pe kaj, pa sem rekla ja, dajte mi še eno modro liziko user posted image   sem misla da je to pač lizika kot lizika.

Mi je ok, da so takšne oblike, da bi jo otrok zmazal in da mu pomaga, ob tem pa še užival. Ampak, da so tako nastavljene, kot pišeš, da jih otrok vidi in zaželi, pa mi ni ok. So predrage. Me je spomnilo na pošto, kjer z otroci več ne grem. Poleg osnovne dejavnosti so za okras tako nabasani z izdelki za otroke, da mi gre na bruhanje. In to vse na doseg otroške roke. Pokvarjeni so.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.4.2012 8:25:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2012 8:26:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Proti bruhanju 100% pomaga obliž čez popek.

Malo morgen user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2012 8:34:22   
Luns
Ma kaj jaz vem, mi smo probal že vse, edina stvar k res pomaga so tablete proti slabost, majo pa pač svoje stranske učinke. Drugo pa se je izkazalo bolj za pljunek v morje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2012 8:42:17   
Anonimen
Kolegica da svojima puncama pred vsako dolgo potjo vsaki pol tabletke proti slabosti in imajo ponavadi mir ... no tamali ponavadi posledično tudi večino poti prespita, kar je pa tudi ene vrste plus user posted image

(odgovor članu Luns)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2012 9:14:24   
Daschi

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Kolegica da svojima puncama pred vsako dolgo potjo vsaki pol tabletke proti slabosti in imajo ponavadi mir ... no tamali ponavadi posledično tudi večino poti prespita, kar je pa tudi ene vrste plus user posted image

Ta tablet sem jaz hčeri samo enkrat dala, ni šans. Nikoli več. Je bila celo popoldne 'zadeta'. Potem mi je pa še ena zdravnica rekla, da so ful škodljivi za otroke.

Kolk pa stanejo te lizike?
Ma ja, mi tudi kar obliž prakticiramo. Psiha dela veliko. user posted image

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.4.2012 9:47:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Ta tablet sem jaz hčeri samo enkrat dala, ni šans. Nikoli več. Je bila celo popoldne 'zadeta'. Potem mi je pa še ena zdravnica rekla, da so ful škodljivi za otroke.

Kolk pa stanejo te lizike?
Ma ja, mi tudi kar obliž prakticiramo. Psiha dela veliko. user posted image

Lizika stane 1,5€ ... no saj jaz svoji tudi nebi teh tablet dala, ker nimamo tako groznih problemov s slabostmi ... samo od kolegice sta pa take, da jima že po eni uri vožnje (pa boknedaj v kak ovinek) postane tako slabo, da se lahko na 5 minut ustavljajo in bruhajo. No sama sem pa vzela 2 taki tableti, ko smo šli z ladjo iz Grčije pa sem spala nepretrgoma 18 ur user posted image , tako da ravno za kako enourno vožnjo res niso.

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
26.4.2012 10:08:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.4.2012 10:11:28   
posh

Če ne verjameš, probaj.. naš je bruhal tudi, če smo se samo do mesta peljali (12 km), potem sem slišala zato in zahec probala in resnično deluje. Smo lani na dopustu z avtodomom prevozili 6.000 km samo z obližem..

Jaz ti absolutno verjamem. Placebo je močno zdravilo!! Ne bi verjeli koliko je "čudežnih" ozdravitev na račun placeba.

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.4.2012 10:13:44   
Anonimen

Proti bruhanju 100% pomaga obliž čez popek.

Malo morgen user posted image

Če ne verjameš, probaj.. naš je bruhal tudi, če smo se samo do mesta peljali (12 km), potem sem slišala zato in zahec probala in resnično deluje. Smo lani na dopustu z avtodomom prevozili 6.000 km samo z obliži.. Dokler nismo probali, nisem verjela... Zakaj pa deluje, pa mi je enkrat razlgala prof. biologije, obstaja celo neka zdravstvena razlaga za to..

Moj komentar je bil za to, ker je bilo meni kot otroku vedno slabo v avto, samo da smo se malo po ovinkih peljali ... no in mi je mami tut popala flajšter čez popek pa nikoli ni bilo kakega posebnega haska ... pomagalo mi je šele to, da sem dovolj zrasla, da sem lahko spredaj sedela in skos gledala na cesto. Če pa vam pomaga poliman popek pa super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.4.2012 10:15:12   
posh
Otika, nisi dovolj verjelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.4.2012 10:16:05   
Anonimen
Vrjetno se mi je res malo neumno zdelo vse skupaj user posted image

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
26.4.2012 10:31:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.4.2012 10:47:41   
malaMravljica
Ja, men je lizika tudi se ena od briljantnih idej. In pol naj grem drugic z njim v trgovino. Tolk o tem.

Moj je tudi imel probleme z bruhanjem in ker delamo se in se poti sedaj delam to.

- Pred dolgo voznjo ze zvecer ne dobi vec mlecnih izdelkov & mleka. Pa za jest bolj lahko hrano in pije veckrat malo kolicino vode. V lekarni mi je rekla, da sploh kaksna pijaca z mehurcki zna naredit slabo, ce kdo to pije slucajno.
- Na popek obliz, no zadnjic ga je dol strgal
- Homeopatske kroglice ze zjutraj in ko smo ze v avtu in startamo
- za na rokico je sedaj dobil en trakec z neko tocko, ki jo das na notranjo stran rokice.

Pojma nimam kaj pomaga in me tudi ne zanima, dejstvo je, da mi ne bruha vec, pa tudi ce gremo najprej cez Vrsic in pol se 500 km naprej. Ce bo se komu kaj prav prislo super.

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
26.4.2012 11:00:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?