Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 23.4.2012 18:57:32
|
|
|
|
SMT3
|
Imaš tolk staro kot je moja Ne vem kdaj,pomoje 13......
|
|
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 23.4.2012 20:51:32
|
|
|
|
hubi
|
Začne se nekje pri 10 letih, fantje kako leto kasneje.
|
|
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 24.4.2012 7:18:21
|
|
|
|
ajataja
|
Naša je četrtošolka in smo letošnje šolsko leto imeli eno predavanje kako se bomo spopadali s puberteto v katero prihajajo zdaj naši otroci.Bilo je omenjeno da jih je nekaj že v tistem obdobju,predvsem punce .Tako da ja menda je moja 9-letnica čisto blizu temu,sklepam da še ni v puberteti,ker je najmlajša v razredu in bo šele konec leta stara 10,nekateri so pa že 10-letniki aja pol so pa imeli še otroci eno predavanje in ko je mala prišla iz šole je rekla,mami a veš da bom jaz mogoč imela v šoli naravi (gredo na morje junija za 5 dni) menstruacijo pa sem bila ful začudena da to pa še že ne,pa je rekla da jim je ena gospa povedala ko je prišla danes v šolo,tak da ja izgleda so naši otroci bolj hitri pri odraščanju kot smo bili mi,žal.
|
|
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 24.4.2012 8:50:57
|
|
|
|
mojamura
|
imam 2 otroka ( 6 in 14) starejši sin je prišel v puberteto pri 10-11. ampak ne izraža se ta puberteta ne vem kako katastrofalno na njem, res je da da bolj povdarek na frizuro in oblačila, včasih kaj zjezika to pa je tudi vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?