Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je kakšna viroza na pohodu? 23.4.2012 11:08:48
|
|
|
|
polho3006
|
Moj dveletnik se je v soboto začel slabo počutiti, trikrat je bruhal. Ko mu ni bilo slabo je bil pravi razgrajaček, potem se je pa kar videlo po obrazku da se nekaj dogaja in je postal ves menen, brezvoljen...tožil je da ga boli želodček. Včeraj sem mislila da smo težavo dali skozi, ker je bil cel dan poln energije, le apetita ni imel pravega. Tudi danes se je zbudil poln energije, potem pa kar naekrta tresoči glas, nič se mju ni več dalo, spet je malo bruhal in toži da mu je slabo v prsih. A ima še kakšen drugi malček težave, ali... Je mogoče da bi si pokvaril želodec s toplim sendvičem? V petek zvečer sem mu pripravila topli sedvič samo s sirom (obožuje tople sedviče) in je tistega pojedel res veliko, mogoče celo preveč. Ne vem no...
|
|
|
|
RE: A je kakšna viroza na pohodu? 23.4.2012 16:42:01
|
|
|
|
mamamajča
|
Danes je pa ponedeljek. Ne, virozice so. Veliko tega je. Bo minilo. Naj pije in cartajte se, pa bo.
|
|
|
|
RE: A je kakšna viroza na pohodu? 24.4.2012 14:11:49
|
|
|
|
Alenčicaa
|
potrjujem virozice
|
|
|
|
RE: A je kakšna viroza na pohodu? 24.4.2012 18:18:26
|
|
|
|
polho3006
|
Ja sedaj sem tudi jaz ugotovila da mali ni bil bogi zaradi napačne hrane, ampak je bil zraben virus, ker sedaj je pa mož čisto bogi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2012 22:18:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
ImeEla123Ali vam je všeč ime Danijela?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 345Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!