Medea10
|
IZVIRNO SPOROČILO: koder Pozdrav, moja izkušnja v trgovini Yello na Rudniku. S hčerko sva prišli pomerit sandalčke, nakar jo je kot iz topa začelo tiščat lulat, čeprav sva šli to opravit, še preden sva prišli v trgovino (saj veste kako to je). No, in v tej trgovini stopim do mlajše prodajalke, mislim, da je bila študentka in jo vprašam, če bi lahko hčerka šla na stranišče. Napotila me je na drugo osebo, ok, stopim še do ene prodajalke, jo vprašam še enkrat isto kot prej mlajšo, ta stopi zadaj tam kjer imajo stranišče, midve za njo, ampak ne vstopiva noter, ker nama je rekla, naj pred vrati počakava, ok, čakava pred vrati, slišim kako za temi vrati spet nekoga sprašuje, bla bla, in ta vprašana odgovori, da ne, da nimajo stranišča za stranke, da naj greva. Prodajalka pride ven in mi isto pove. Ok, se zahvalim za "prijaznost", in greva ven, stopiva do baby centra, ki je poleg te trgovine, tam k sreči imajo celo stranišče in previjalnico, hvala bogu, da opraviva, da hčerka ni vmes vsa se zmočila, ker bi ji ušlo. V redu, sem sprejela dejstvo, da pač nimajo stranišča za stranke, samo ne razumem zakaj, saj otroci hodijo tudi v trgovino, pri njih nikoli ne veš, kdaj boš moral it, žal mi je bilo, da je nisem kar pred trgovino dala lulat na kamenčke, tako me je pogrelo. Tako da, pazite da vas ne prime v tej grozno človeško neprijazni štacuni. LP No, po moje malo pretiravaš. Ampak to je sam moje mnenje.
|