Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sušilec mi naenkrat mečka 17.4.2012 9:00:07
|
|
|
|
Pacota
|
Pozdravljene! Zanima me, če je imela katera podobno izkušnjo in kako jo ste rešile. Sušilec je bil vedno zeloo cenjen pri nas, saj odkar ga imamo (cca 7let je star) res malo stvari še likamo, tako mi je en boljših pogruntavščin. Tehniko imam takšno, da vedno zlagam še toplo perilo takoj, ko se posuši, saj tako perilo (v preteklosti) ni zmečkano. No tako je vsaj bilo, zdaj pa ... Zadnji mesec opažam, da so oblačila, ki so bila sicer vedno še topla enostavno za zložit (npr. majice, trenerke...), zdaj, ko pridejo iz sušilca zmečkana in se jih sploh ne da poravnati. In to oblačila, ki so bila po sušenju vedno gladka in neproblematična. Praktično je sicer suho, vendar vse potrebno likanja - in to celo bolj, kot če bi sušila na vrvici. Se vam je že kdaj to zgodilo in ste pogruntale v čem je fora?? Mehčalca že leta (odkar smo dobili prvo dete ) ne uporabljam več, res pa je da zadnje čase preizkušam še druge pralne praške (trenutno Hoferjevega).
|
|
|
|
RE: Sušilec mi naenkrat mečka 17.4.2012 9:05:10
|
|
|
|
LuLu
|
Pri meni, če dam preveč perila, mi ga zmečka. Probaj dati manj noter pa da vidiš.
|
|
|
|
RE: Sušilec mi naenkrat mečka 17.4.2012 11:26:38
|
|
|
|
Pacota
|
Sem že, pa ni razlike...
|
|
|
|
RE: Sušilec mi naenkrat mečka 17.4.2012 11:52:29
|
|
|
|
Tasika
|
A pa so cunje enako 'suhe' kot ponavadi? Če je sušilec zapacan z muckami (filter, jaz moram pri mojem pocat tudi neko rešetko), potem narobe uravnava vlažnost perila, ga preveč posuši, in takrat je pri meni zelo zmečkano. Ne verjamem da ima prašek kaj veze z zmečkanostjo.
|
|
RE: Sušilec mi naenkrat mečka 17.4.2012 12:07:56
|
|
|
|
Pacota
|
Hm, saj kaj takega tudi jaz mislim, da je mogoče. Če je res to, potem mi edino ni jasno, kaj špe naj čistim. No sušilca imam kondenzacijskega. Po sušenju vedno očistim mrežico, ki je v vratih sušilca, pa vsakih nekaj npr. 3 susenjih taki kovinski del v katerem je več plošč, ta je praviloma skoraj vedno čist oz. minimalno se gor nabere muck, ga pa stuširam.
|
|
|
|
RE: Sušilec mi naenkrat mečka 17.4.2012 12:48:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz pa mislim, da je fora v pralnem prašku/ gelu. Nekateri imajo že dodana mehčala, drugi ne. Pa tudi sestava jei različna. Probaj zamenjati prašek in boš videla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2012 16:50:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sušilec mi naenkrat mečka 18.4.2012 10:36:26
|
|
|
|
Pacota
|
Ja, pralno sredstvo mogoče, pa vseeno mi bi bilo čudno, da je pri belih in barvnih zmečkano, saj ne uporabljam za oboje istega sredstva. Kot pravim, za barvno imam trenutno Hoferjevega 8 (oranžni Tandil gel), za belo pa Persil v tabletah (zavojček 2 tabletk). Ima še kdo ta pralna sredstva in je perilo ok? Sem moislila tudi že, če bi bil pralni stroj kaj kriv, pa skoraj ni mogoče, saj ga nisem menjala, star pa tudi ni (4leta). Bom vseeno šla na staro pralno sredstvo (Woolite -verjetno nisem napisala prav), da vidim, če je razlika. Včasih sem prala samo z njim, potem z eno rundo z kapsulami z gelom od persila, zdaj hofer... Sem upala, da bo kakšna banalna rešitev.
|
|
|
|
RE: Sušilec mi naenkrat mečka 18.4.2012 11:04:21
|
|
|
|
HHH
|
Meni je tudi to nekakkrat naredil, pa mi ni jasno zakaj. Prašek isti, program isti, vse isto.... Mislim pa, da sem imela takrat tudi kakšno večjo stvar zraven - jogi rjuhe ipd, pa zato ostalo perilo ni imelo toliko prostora in se je zgužvalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.