|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi naredile?
5.4.2012 19:58:39   
Daschi
Tiste, ki ne želite več imeti otrok in bi nenačrtovano zanosile? Bi šle delat splav ali ne?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi naredile?
5.4.2012 20:03:09   
LuLu
Ej, jaz pojma nimam. Zdaj, ko nisem noseča, razmišljam, da bi šla splav delati, če bi pa bila noseča, pa bi se po moje spomnila na malega micenega dojenčka, pa na dojenje, pa na vse lepe trenutke, pa na samo nosečnost...
Težka bi bila. Bi morala imeti res dober razlog za splav. Nezaželjena nosečnost mi ni dovolj.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2012 20:14:33   
Daschi
Težko vprašanje je to, ja.
Jaz zase vem, da bi šla delat splav. Sploh ne bi premišljevala. Res.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2012 20:20:32   
josephine27
jaz mislim, da je to zelo težko odgovorit dokler se sam ne znajdeš v taki situaciji. sama zase pa mislim da bi 99,9% otroka obdržala. si sploh težko zamislim kakšen razlog bi mogla imet, da bi šla nardit splav.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.4.2012 20:21:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu josephine27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2012 20:28:10   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Tiste, ki ne želite več imeti otrok in bi nenačrtovano zanosile? Bi šle delat splav ali ne?

neuser posted image , sem proti splavu

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2012 20:53:36   
lojtra1
Odvisno od situacije. Ce bi v prihodnosti dopuščala možnost da imam še kakšnega otroka potem ga nebi šla delat, če bi bila pa prepričana da nočem nobenega več, bi ga pa šla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2012 20:59:10   
Ploha
Ne.

(odgovor članu lojtra1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2012 21:12:12   
2sneg13
Nikoli. Res. Ne bi zmogla. Že zdaj pri 2 otrokih vem kaj so mi delali hormoni. Neprecenljiv občutek. user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2012 21:21:17   
mayci
Najverjetneje ne bi šla na splav. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2012 21:27:15   
Najaa
Če bi zdej zanosila, splav, ker situacija ni primerna... Pa tudi ne želim si več otrok. Ker sem imela dve rizični nosečnosti, bi morala vso nosečnost preležat pa še pol ni sigurno, da bi bilo vse ok. Tako da ne, ne bi imela otroka.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2012 21:34:33   
LUNA06
Jaz ne bi naredila splava.Je pa res lazje govorit zdaj, ko nisem v taksni situaciji.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2012 8:47:26   
alda
Upam, da sploh do tega ne pride,ker zaradi zdravstvenih težav donositev sploh nebi bila možna user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.4.2012 10:59:34   
Anonimen
na to je treba pa prej mislt :)

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.4.2012 11:19:25   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: lott

Kaj BI, ČE Bi...
Ene se pa res ne znate igrati user posted image
Saj samo tipkamo na forum...
Ker pa nobena zaščita ni 100%, je tudi to možno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.4.2012 11:30:11   
liliana

Tako je.....malo cartanja, potem pa aspirin med kolena in vsaj eno tako zdržati, da bo ja ziher.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.4.2012 11:44:27   
sakuL
jaz sem vedno govorila, da to je pa zadnja stvar na svetu k bi jo kdajkoli naredila....
Zarečenga kruha se največ pojeuser posted image

kaj hočm rečt? Teško je rečt to zj, k si dejansk v taki situaciji razmišljaš velikorat popolnoma drugače. seveda je odvisno od vseh dejavnikov, ampak jaz bi svetovala, da to res ni izhod, preveč trpiš potem celo življenje...Sej živiš naprej.... Jaz grem naprej, ampak z velikim grehom,...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.4.2012 11:56:49   
aprilčica07
Nevem. Težko odgovorim. Imam dva  otročka, in če zdaj odgovorim na hitro bi rekla, ja, šla bi delat splav. Če bi se pa zares znašla v taki situaciji pa nevem kako bi blo. Nevem, če bi zmogla...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.4.2012 13:29:08   
Anonimen
DRAGA MOJA men se je tud to zgodil da ni biu načrtovan, ja in sem ga obdržala pa sem zelo mlada če lahko tko rečem pa mi ni žal :) za nič na svetu nebi tega menjala ne nosečnosti ne poroda ter kar spada v ta paketa. pa sva bla brez stanovanja, js sm delala samo prek študenca moj ma pa minimalno plačo. NIČ NAM NE MANJKA :)

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.4.2012 21:12:48   
pike
Jaz imam čudovito punčko in jo imam rada kot je sploh možno imeti rad svojega otroka. In sem v času ko je bila malce več kot leto dni nenačrtovano zanosila. Živiva pri mojih starših in imamo na voljo eno malce večjo in eno majhno sobico. Nič nam ne manjka ampak takrat sva se iz strahu odločila v 5. tednu prekinit nosečnost. Danes mi je žal!!!! In vedno razmišljam kaj pa če bi ga takrat obdržala. Zdaj bova počasi gradila in vedno bolj me žene misel, da bi imela še enega. Moram pa v podzavesti vedno mislit tudi na to, da ga mogoče ne bom mogla imeti. Včasih se v življenju odločimo kot se odločimo in je treba marsikaj potem vzeti v zakup. Marsikdo se je mogoče v življenju kdaj napak odločil. Jaz sem se takrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.4.2012 21:26:43   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Težko vprašanje je to, ja.
Jaz zase vem, da bi šla delat splav. Sploh ne bi premišljevala. Res.

Enako. Predvsem zaradi dveh močno rizičnih nosečnosti kot posledica maternične pregrade katero so mi ugotovilu ob skorajšnjem prezgodnjem porodu v 30. tednu druge nosečnosti. Pa hormonsko nihanje, pa počutje kot bi bila na smrt bolna, pa depresija v obeh nosečnostih,....brrrrr...me kar strese, če se spomnim..... Bi imela kakšnega dojenčka še, to takoj, samo noseča pa ne bi bila nikoli več. Pa tudi porod mi je tako čudovita stvar, bi tut rodila, samo noseča ne bi želela bit. A to gre? user posted image

Če bi se nam "ponesrečilo" bi šla delat splav. Povem brez sramu.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.4.2012 7:36:32   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Tako je.....malo cartanja, potem pa aspirin med kolena in vsaj eno tako zdržati, da bo ja ziher.....user posted image

Ja, se strinjam. Ampak, včasih se pa pač naredi, da kljub tabletom in vsej možni zaščiti zanosiš, ane.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.4.2012 8:47:55   
Špacka
Lani sem nenačrtovano zanosila in moja prva misel je bila splav, vendar ko je začetni šok minil, sem se kar nekako sprijaznila, da bom imela še enega otroka, potem pa sem doživela drugi šok, ker je bila nosečnost izvenmaternična...in priznam po več kot letu dni me še vedno stisne, ko se spomnem na to. Tko da, da se mi to še enkrat zgodi, bi trenutno obdržala otroka, ker nam nič ne manjka, edino kar naju j.e.b.e. je najina starostuser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?