Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13 Sicer pa so to čist realne zadeve. Prav je, da se poostri najbogatejše! sredni sloj omiliti, nižji pustit! Meni z novim zakonom se vrtec zniža za en razred, kar je realno, ne morem bit v istem košu kot tisti s 3000€ plače! In zakaj bi ta moral plačevati več, če je s poštenim delom, gnanjem, šolanjem... prispel do 3.000 € plače. Otroka, imata enako vzgojo v vrtcu, jesta enako hrano, uporabljata enake barvice, ... A zato, ker si ta lahko privošči? Na čigavih plečih pa? Najboljše, da gremo vsi na borzo in živet na račun države. Živeli! Aja,pa bogatim vstran vzet in razdelit med revne, da bomo vsi enaki! Dej ne bluzi. Očitno spadaš med tiste z več dohodki, ko tako kokodakaš. Sem ti stopila na žulj? HB za take ukrepe ki so na vidiku!!! Jaz samo za vrtec ne grem delat,grem raje na borzo, pa me ti živiš. Ja? In naj vam bo že enkrat jasno,da niste nič več vredni z izobrazbo kot mi, ki je nimamo!Eni smo do položaja prilezli tudi s pametjo, izkušnjami. Nismo študirali do 26 leta in več. Eni smo takrat imeli že 8 let delovne dobe, nam je bila sr. šola dovolj.V tem času smo dajali za vas, večne študente!!! V Nemčiji npr.si cenjen po znanju,izkušnjah... ne po diplomi,sam v vednost! To, kar opisuješ zgoraj nisem jaz. Jaz sem zgoraj podala zgolj svoje mnenje. Drugače, če te pa zanima, sem štiriletni faks končala v treh letih. Kar se tiče delovne dobe in izkušenj, pa z zagotovostjo trdim, da jih imam precej, precej... NIsem rekla, da so tisti s pametjo več vredni Na žulj mi nisi stopila, ker ga nimam Zmorem tudi konstruktivni pogovor, brez žalitev.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 29.3.2012 9:07:29 >
|