|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini figurice Winx za na torto
13.3.2012 11:24:22   
anaskajo
Živjo
nekja časa nazaj sem v eni spletni trgovini zasledila figurice za na torto Winx. Zdaj jih nimajo več v programu, jaz pa jih RABIM za hčerkino torto. Jih je mogoče katera kupila in jih ne potrebuje ali jih je videla v kaki trgovini ali pa ima doma kaj podobnega in se na tem samo nabira prah???
Pred časom so bile tudi (po 1)m zraven ene revije za punce.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mini figurice Winx za na torto
13.3.2012 18:10:29   
MioBambino
Kupi Winx Kinder jajčko- notri so samo Winx figurice. Poceni rešitev, pa še čokolada zate.user posted image

(odgovor članu anaskajo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.3.2012 23:21:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MioBambino)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?