|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozek TRAXX_slike
2.9.2005 14:07:10   
brianna
Oj
Mi smo vozek že kupili, JUPI!!!!

Slike lahko pogledate v albumu. Jaz sem več kot zadovoljna

lp
mi2
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vozek TRAXX_slike
4.9.2005 11:44:46   
monja79
Pozdravljena!

Tudi meni je ta voziček zelo všeč in razmišljava, da bi ga kupla. Samo cena tega vozička je zelo konkretna , ko dodaš še kakšen dodatek pa sploh. Kje si ga ti kupla in koliko cekinov si zanj odštela?

Je pa res zelo, zelo lep pa še uporaben in praktičen se mi zdi.

LP, Monja

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vozek TRAXX_slike
4.9.2005 13:11:28   
brianna
Ojla

Ja, ko sem jaz gledala pri nas cene, sem se od vozka že poslovila :-((
Potem se mi je javila ena fejst punca na forumu in mi omogočila nakup tega vozka, takega kot je na sliki, torej vozek, košara in prevleka za dež, za katero sploh nisem vedla da je v kompletu, sva odštela 410€, kar znese nekje 98.400 sit. Pri nas je samo vozek 96.000 sit + košara 40.000 sit, to pa je skupaj 136.000 sit.

Kupila sem ga preko strani www.babyonlineshop.de. Z njihovim odnosom sem več kot zadovoljna.

Dobila sem račun, s katerim sem šla na banko in naredila nakazilo v tujino. Za poštnino sem odštela 30€ in pa na naši banki 3.000 sit njihovih stroškov. Torej sem za celoten komplet odštela 108.600 sit.

Sicer ne vem, če je še akcija na babyonline shop, pojdi pogledat.. Pa zelo hitro sem ga dobila. 16.08.sem nakazala denar, kateri je bil na njihovem računu 22.08. Ko so denar dobili so vozek poslali na pot in je bil pri meni doma 25.08., lepo zapakiran, nov, imam dve leti garancije in če bi bilo kaj narobe, jim sporočim preko maila. Smo kar veliko kontaktirali po mailu in so ustrežljivi.

Upam, da sem ti pomagala, da si korak bližje temu lepemu vozku

lp
Brianna

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vozek TRAXX_slike
6.9.2005 12:38:42   
Nannn
Hojla,

brianna se se spomnim ko ti je tinkamiska dala tale naslov kjer so ti vozicki...jest tud ze komaj cakam da ga kupim in zgleda da ga bom vzela tudi kar preko te spletne strani...jest sem razmisljala da bi se lupinico vzela...jest sicer ne bom Jaguraja4 ampak Jaguar3 ker mi je lazji za vozit in se trikolesnik je...Komaj cakam da ga narocim

LP Nannn

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vozek TRAXX_slike
7.9.2005 14:55:05   
brianna
Ojla nannn

Pohiti z naročilom ali pa tudi ne. Ne vem sicer kdaj imaš rok, ampak v okt-nov pričakujejo novo kolekcijo, pa se zna narediti, da željene barve ne boš mogla dobiti. To se je nam zgodilo sedaj z lupinico. Smo želeli naročiti pri babyland-zeller lupinico v tej modri barvi, pa se ne da, ker ne naročajo več in čakajo na novo kolekcijo. Tako, da naša lupšinica bo iz nove kolekcije, upam, da bo pasala na vozek.

Vsekakor pa ti želim lepo nosečnost in lep nakup. Da boš občutila tisto radost, ko dobiš vozek, pa ga sestavljaš in raztavljaš in si več kot srečen. To je tako dobro!!!!!
Bodi lepo in božaj bušija

lp
mi2

(odgovor članu brianna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?