Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 9.3.2012 19:56:30
|
|
|
|
HHH
|
Mogoče si pa noseča.
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 9.3.2012 19:56:59
|
|
|
|
Taddy78
|
Mogoče pa 20.02. ni bila ...nekje sem brala, da so O testi lahko pozitivni tudi zaradi , kar je v bistvu tvojo nosečnost potrdila še na testu nosečnosti. Aja, čestitke
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 9.3.2012 20:18:56
|
|
|
|
hann
|
Ne vem, se bom pa naročila na pregled in bomo videli kaj je. Moram priznati, da smo se osem mesecev matrali da bi kaj bilo, zdaj sem pa čisto v šoku, k ne vem kaj je. Jutri moram mojega poslet še po clear blue.
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 9.3.2012 20:23:00
|
|
|
|
m_o_i
|
Grem danes po mini baby cheeck in dva testna lističa pokažeta pozitivno. cestitam pies: meni je cheep DMov test cist prav pokazal prvi dan izostanka menstruacije. si nisem stroskov s klirblujem delala
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 9.3.2012 23:02:05
|
|
|
|
hann
|
Ampak meni sploh ni še zaostala. Imam 19 dan ciklusa. Ciklus imam pa na 26 dan.
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 10.3.2012 6:56:40
|
|
|
|
enkratna
|
Sem imela 2x podobno situacijo (prvič panika, drugič že manj). Odgovor G: ovulacijska krvavitev. Je pa res, da se mi je to dogajalo nekje "na polovici", torej na sredi pričakovanega termina za ovulacijo...
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 10.3.2012 7:09:07
|
|
|
|
LittleSun
|
Pomoje zadnja M, sploh ni bila M in si noseča. Kaj pravi CB?? Čestitke
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 10.3.2012 7:23:37
|
|
|
|
Najaa
|
Ne bi bila ne prva ne zadnja, ki je noseča in ima M. Se dogaja.
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 10.3.2012 9:32:34
|
|
|
|
butt3rfly
|
hmmm....men so ovul. testi pokazali sedajšnjo nosečnost, še preden mi je sploh izostala M (delala sem jih kakšna 2 dni pred M). testna črtica je bila res vsak dan močnejša od kontrolne. res pa je, da me prsi niso čisto nič bolele (tudi po izostanku ne), me je pa kakšn teden pred M začelo špikati v jajčnikih. svetujem ti, da enostavno pozabiš na vse te teste in da jih ne delaš, preden ti M ne izostane kakšn dan oz. na dan pričakovane M. ker do takrat se lahko gremo samo vedeževalke, kaj je in kaj ni. lahko, da si noseča, mogoče pa nisi in hitro lahko sledi hudo razočaranje. res bo najboljš, da lepo čičaš in čakaš
|
|
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 10.3.2012 12:47:33
|
|
|
|
november2010
|
Počakaj na izostanek M in potem naredi test ali pa pojdi na krvnega da ne boš v dvomih.
|
|
RE: Ne bi verjela, ampak kaj je to? 17.3.2012 12:45:48
|
|
|
|
hann
|
Evo da vam povem kaj je bilin kaj je. Bila sem pri ginekologinji in mi je rekla da nič ne vidi razen ciste 3cm v maternici. In da je Mini baby ckeeck en drek in naj probam z Clear blujem in tako naredim test še isti dan in seveda takoj pozitiven. Naslednji dan pa bolečine za umrt, rešilec in urgenca. In seveda kaj je bilo. Izvenmaternična 8t v jajcevodu. In tako sem ostala brez desnega jajcevoda. Super. Zgleda da bom, preden bomo uspel narest še eno princesko, izgubila prej vse notranje organe. Mah. Punce držite se . Ginekološka klinika je polna, tako da vam res ne želim da bi še kera pristala tam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?