|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možno da sem zanosila
27.2.2012 10:52:12   
Anonimen
Ali je možno, da sem zanosila, če je fant s penisom vame prodrl za cca. 2 centimerta in vame spustil spermo?, prej nikoli nisem imela spolnih odnosov, to je bilo prvič, vendar nislim, da imam pe vedno deviško kožico

Hvala
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možno da sem zanosila
27.2.2012 10:55:10   
Anonimen
V kolikor je prišlo do izliva semenske tekočine vedno obstaja možnost zanostive. Pojdi po jutranjo tabletko, ki preprečuje zanositev, če od tega ni več kot 24 ur. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2012 11:44:19   
Anonimen
Koliko sperme je potrebno da zanosim?, ali je katera zanosila v prvem poskusu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2012 12:07:56   
Anonimen
v prvem poskusu je težko reči, če si zanosil, saj tisti ki smo delali in ki delajo na otročku ne sexajo samo 1x mesečno.
Drugače pa sem hvala bogu med tistimi, ki hitro zanosijo.
Smo pričeli delati na otročku in že naslednji mesec ni bilo menstruacije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.2.2012 12:12:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2012 12:23:18   
bernardica
Hvala za odgovore.

Možno je tudi da imam ravno ovulacijo, saj sem zadnjo menstruacijo imela- začela se je 8.2.2012, spolne odnose pa 24 in 26.2.2012

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2012 12:43:00   
Anonimen
A ni zanimivo, da si eni tako zelo želimo otročka in se trudimo že mesece in leta, drugi pa ob takšnem minimalnem "nesrečnem slučaju" dejansko lahko zanosijo...
Anonimna - možnost sicer je, ampak minimalna, zato se ne sekiraj prehitro...

(odgovor članu bernardica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2012 13:46:47   
Anonimen
Imma tudi prijateljico , ki je v prvo zanosila, tako da res ne vem, kaj naj pričakujem?

Ima kdo tudi podobne izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2012 14:32:51   
butt3rfly
ojej, puža, človek bi te šel najrajš zatožit tvojim staršem, da te pošteno našeškajo...... spravljaš se k seksu BREZ zaščite, fantu pride v tebi pol pa sprašuješ, če je možn, da si noseča???? koliko si sploh stara? po tvojih vprašanjih sklepam, da veliko premalo, ker tako neodgovorno ravnaš, pol pa pričakuješ, da se bomo tuki na forumu šle vedeževalke. pa sam ne se zdej neki opravičevat oz. zagovarjat al kej drugega. ker za takšne osebe nimam ne razumevanja ne potrpljenja. svetujem ti, da prvo odrasteš, se pozanimaš o kontracepciji in se potem spraviš k seksu, medtem pa mogoč upaj, da nisi noseča (razen če je to tvoja želja, potem pač tratiš svoj in naš čas na forumu).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2012 14:37:41   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ima kdo tudi podobne izkušnje?

Tebi moja izkušnja čisto nič ne koristi... user posted image
Kupi test in vnaprej pazi. Fajn, da si se to že na začetku vprašala... še je upanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2012 16:56:19   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: bernardica

Hvala za odgovore.

Možno je tudi da imam ravno ovulacijo, saj sem zadnjo menstruacijo imela- začela se je 8.2.2012, spolne odnose pa 24 in 26.2.2012

Sexala sta brez zaščite, če je bilo v času ovulacije vprašanje, glede na to, da se ne ve kako dolg ciklus imaš.
V glavnem user posted image prvi pogoj za user posted image sta izpolnila.

(odgovor članu bernardica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?