|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj ste šle na AC?
22.2.2012 15:49:29   
Matejusska
Tiste, ki ste šle, ste šle samo na podlagi slabe NS (ali starosti) ali je šla katera tudi kar tako za vsak slučaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj ste šle na AC?
22.2.2012 16:21:59   
Taddy78
Glede na to, da je to kar drag poseg, se verjetno odločijo res samo tiste, ki so imele slab rezultat NS.

No jaz sem šla na NS in DHT in če bi bil rezultat slab (DHT je možnost za DS še zmanjšal) bi 100% šla na AC. Res pa je tudi, da če bi imela zaradi starosti to možnost, da jo naredijo zastonj, tudi ne bi oklevala.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2012 23:22:25   
Anonimen
Ja, poseg je res drag, a za moje mirne živce sem šla (lani) na AC za vsak slučaj. Sem pa po naravi kar panična glede teh bolezni in pa tudi velik firbec..

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2012 8:24:54   
aprilčica07
Zaradi poraznih izvidov NS (1:36). HB je AC pokazala, da je vse tako kot mora bit. In imamo doma navihano in divjo 2,5 letnico.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2012 10:21:38   
Katy78
Jaz sem imela rezultat skupaj z DHT sicer dober (okoli 1:3500) ampak sva se z možem vseeno odločila za AC (sploh mož je vztrajal), ker nama omenjeni ulomek ni predstavljal zadostnega zagotovila, pa tudi slišala sem za par primerov, ko je bil rezultat NS še boljši, pa je imel otrok potem kromosomsko napako. Pa tudi nisem več ravno med najmlajšimi. user posted image Je pa drag poseg, ni kaj.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 23.2.2012 10:22:27 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2012 22:26:54   
K_a_t_j_a
Zaradi povišane NS (2,9mm). AC bila BP, ampak naj bi imel moj sin presnovno bolezen in sindrom Smith Opizt (ni potrenjo po vsek preiskavah pri nas in v tujini). Moj sinček je na žalost umrl. user posted image Tako, da meni zdaj AC nič več ne pomeni.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2012 8:57:12   
mateyka
jaz nisem šla za vsak slučaj, šla sem, ker sem hotela vedet; ker ne bi bila pripravljena donosit otroka s npr. Patau sindromom.

ja, je pa res, da AC ne odkrije vseh nepravilnosti. nekatere pa le.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 24.2.2012 8:58:22 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2012 9:40:38   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Zaradi povišane NS (2,9mm). AC bila BP, ampak naj bi imel moj sin presnovno bolezen in sindrom Smith Opizt (ni potrenjo po vsek preiskavah pri nas in v tujini). Moj sinček je na žalost umrl. user posted image Tako, da meni zdaj AC nič več ne pomeni.

Podobno se je nekaj let nazaj zgodilo moji mami. Ac vredu, sestra pa se je rodila zelo bolana. AC res ne more odkrit vseh bolezni, vendar je veliko nosečk, ki opravijo AC prepričanih, da če je rezultat vredu potem pa ne more it nič več narobe. In potem je šok še toliko večji.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?