|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slab spermiogram in hsg
20.2.2012 11:37:08   
tiky
Pozdravljene. Imam pco in partner je šel na spermiogram in je bil zelo slab, kajti pred tem je imel vročino nad 38c, sedaj pa je ta mesec še 1x naročen na spermiogram, da ponovimo. Skratka upam, da bo rezultat boljši, ker zato ta mesec jaz nisem mogla iti na hsg. Kako hitro pa lahko dobiva rezultate spermiograma v Leonišču ali jih dajo v roke ali moji ginekologinji, ker se bojim, da jih bom dobila prepozno, da bi se jaz prijavila na hsg, ker jaz namreč dobim user posted image en teden prej, ko gre moj na spermiogram? Ali mislite, da se bo izšlo user posted image . Joj to usklajanje datumov. Kaj pa se zgodi, če ima partner tudi tokrat slab spermiogram? Ali jaz sploh grem na hsg ali kaj sledi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slab spermiogram in hsg
20.2.2012 11:55:25   
ninej
tiky-pozdravček,tud jst mam pco in sem prejšnji mesec mela hsg,ki pa je potekal brez težav,imam namreč vse prehodno,moj je imel spermiogram že prej narejen in je bil ok....drugač pa spremiograma niti niso tolk gledali...no moje mnenje je ,da se ti ravno tako naročiš na hsg in ko tvoj partner opravi še spermiogram,tvoje in njegove izvide neseš h ginekologinji in ti bodo tm povedali kako naprej.....mene so hoteli kr na umetno dat,pa sem rekla da bi še neki časa naravno probala,ker šele pol leta poskušava in se mi zdi definitivno prezgodaj za umetno....veliko sreče.....pozdravčekuser posted image

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: slab spermiogram in hsg
20.2.2012 16:48:21   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: tiky

Pozdravljene. Imam pco in partner je šel na spermiogram in je bil zelo slab, kajti pred tem je imel vročino nad 38c, sedaj pa je ta mesec še 1x naročen na spermiogram, da ponovimo. Skratka upam, da bo rezultat boljši, ker zato ta mesec jaz nisem mogla iti na hsg. Kako hitro pa lahko dobiva rezultate spermiograma v Leonišču ali jih dajo v roke ali moji ginekologinji, ker se bojim, da jih bom dobila prepozno, da bi se jaz prijavila na hsg, ker jaz namreč dobim user posted image en teden prej, ko gre moj na spermiogram? Ali mislite, da se bo izšlo user posted image . Joj to usklajanje datumov. Kaj pa se zgodi, če ima partner tudi tokrat slab spermiogram? Ali jaz sploh grem na hsg ali kaj sledi?

Za nasvet lahko vprašaš tudi mag. Virantovo, ginekologinjo in porodničarko. Takoj odgovori. user posted image  Najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/zastavi_vprasanje

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?