|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja izkušnja z Maco
3.2.2012 10:13:48   
Debela
Punce, pozdravljene! Pred časom sva se odločila, da s partnerjem začneva jesti Maco. Partner jo je začel jesti en teden prej, ker sem bila sama ravno v "obdobju" menstruacije. Spraševala sem ga, če čuti kakšen učinek, pa je rekel, da ne. No, ko je bila moja M mimo, sem jo začela jesti še sama, pa sem se zeeelo slabo počutila, čeprav sem vzela odmerek samo po pol žličke. Roke in vse po telesu se mi je treslo, bila sem popolnoma nerazpoložena, nemirna, bilo mi je slabo in tudi glava me je bolela. Ko sem to povedala partnerju, mi je rekel, da ima on že cel teden iste probleme, da je vsak dan bolj depresiven, nima nobene volje, ampak da mi ni hotel pokvariti "navdušenja nad maco" in da je vztrajal z jemanjem, ker je želel videti kako bo vplivala name. Ker sva se oba res slabo počutila, sva jo prenehala jesti ... in obadva imava sedaj veliko več energije in veselja do življenja kot v obdobju jemanja mace.  user posted image  Mi je pa čudno, da je tako vplivala na naju, saj povsod berem samo pozitivne stvari o njej. Je imela mogoče tudi kakšna med vami podobne težave? Sva prehitro obupala? Lep in ne preveč mrzel vikend vam želim! In vsem čimprej user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja izkušnja z Maco
3.2.2012 12:42:32   
Anonimen
Meni je bilo slabo samo prvi dan, ker sem najbrž vzela preveč (zvrhano žličko). Naslednji dan sem nadaljevala z manjšo dozo, pol žličke (in potem postopoma povečevala) in je bilo vse ok. Najbrž se mora telo navaditi. Drugih negativnih stranskih učinkov nisem opazila. Moj fant pa pravi, da sploh nič ne čuti... PMS je veliko bolj švoh kot običajno, to pripisujem Maci. Sicer pa me prav zanima, kakšna bo M in kaj se bo dogajalo pri naslednji O - če bo kak test končno pozitiven, saj so bili do zdaj par mesecev skoz negativni... ampak ok, možno je tudi, da sem vedno zgrešila vrh. Čeprav je malo čudno, da bi se mi to zgodilo vedno... ne vem. Pač probamo vse, kar naj bi pomagalo in držimo pesti, a ne?

(odgovor članu Debela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.2.2012 22:31:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2012 10:41:06   
uspelobo
Pozdravljena Debela!

Imela sem popolnoma iste stranske učinke kot ti. Po mojem je ta stvar nevarna in je ne bi smeli kar tako prodajati. Res, da na nekatere dobro vpliva ampak kaj pa ostali? Ko sem jo jemala sem mislila, da se mi bo zmešalo. Bila sem strašno nemirna, nisem mogla sploh razmišljati, bila sem brez energije, skratka bilo je grozno. Jaz se teh občutkov nisem znebila še nekaj mesecev po tistem ko sem maco nehala jemati.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2012 13:24:20   
HeLenčica
Sama sicer nisem imela podobnih težav kot ti, sem pa imela probleme z želodcem. Tudi sicer živim zdravo in se tudi prehranjujem tako, in v prvem mesecu jemanja mace ni bilo razen povečane energije nobenega učinka, ne dobrega ne slabega. Potem pa sem zadnjič vzela eno žličko in čez 2 uri imela "napad" bolečega želodca. V življenju me še ni tako bolel želodec, zato si mace več ne upam uživat. Seveda pa to ne pomeni da je slaba, meni pač ne paše. In vidim da nisem edina.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2012 13:30:00   
Niri
Jaz imam same pozitivne učinke mace...nisem imela nobenih stranskih učinkov, v bistvu sem se počutila kot da je ne jemljem, nobenih učinkov. Je pa res, da sem zanosila obakrat takrat, ko sva jo pričela jemati, s tem da je res prvič sledil ss z abrazijo, sva 2m skoz jo jedla in potem takoj spet zanosila (pred drugo zanositvijo je trajalo 7 ali 8 krogov). Ne vem ali je kriza maca, da sem potem takoj zanosila, dejstvo je, da sem....pa karkoli je že bil razlog.

Je pa res da ne reagiramo vsi enako na zdravila/prehranska dopolnila tako da če ti ne paše, ti že ne more koristiti.
Helenčica itak pa veš, da držim pesti zate močno, močno!!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2012 14:17:12   
HeLenčica
Niri moja, hvala! Vi ste v redu? user posted image in ti?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2012 15:29:57   
Debela
Punce, hvala za odgovore! Po eni strani mi je lažje, ko vidim, da ste nekatere imele tudi težave z maco in da nisva samo midva "problematična". Po drugi strani pa mi je žal, da ne moremo izkoristiti vseh pozitivnih lastnosti, ki jih maca ima. Kljub temu verjamem, da se nam bo pokazala druga pot, ki nam bo pomagala, da zagledamo željeni user posted image . Sicer pa menim, da s partnerjem živiva zdravo življenje, se ukvarjava s športom, skrbiva za svoje telo, tako in drugače, in sva očiščena "negativnosti". user posted image  Imejte lep dan ... ostanimo pozitivne in optimistične še naprej! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2012 15:30:55   
Debela
Punce, hvala za odgovore! Po eni strani mi je lažje, ko vidim, da ste nekatere imele tudi težave z maco in da nisva samo midva "problematična". Po drugi strani pa mi je žal, da ne moremo izkoristiti vseh pozitivnih lastnosti, ki jih maca ima. Kljub temu verjamem, da se nam bo pokazala druga pot, ki nam bo pomagala, da zagledamo željeni user posted image . Sicer pa menim, da s partnerjem živiva zdravo življenje, se ukvarjava s športom, skrbiva za svoje telo, tako in drugače, in sva očiščena "negativnosti". user posted image  Imejte lep dan ... ostanimo pozitivne in optimistične še naprej! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?