Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cesta Ljubljana - Hrastnik 2.2.2012 21:53:11
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Čisto normalna cesta. Če ne maraš ovinkov, se pa pelji do Trojan in nato čez Izlake-Kisovec-Zagorja do Hrastnika. Od Troojan dalje so še vedno ovinki, ampak lep kos poti se jim pa ogneš. Lahko še dodam - meni je kot domačinki cesta simpatična (poznam vse ovinke), ampak moj dragi pa, kadar gremo v Trbovlje (tudi iz LJ) nikoli ne pelje za Savo - pravi, da mu je cesta zoprna. Tako da stvar okusa
|
|
RE: cesta Ljubljana - Hrastnik 2.2.2012 22:06:00
|
|
|
|
funšterc
|
Sem iz Zasavja in ti povem tole, odloči se pa sama: Ob povprečnem dnevu porabim iz vzhodnega konca Ljubljane normalne vožnje (ne čisto po omejitvah ) čez Litijo 50 min, čez Trojane pa 40 min. Vendar tudi cesta od Trojan do Zagorja v poledici ni ravno udobna, najbolj pazi od Izlak do tovarne YTONG (cca. 5 min vožnje), tam je v slabem vremenu zelo spolzko. Pa tudi s Trojan dol je nekaj serpentinastih ovinkov. Od Trojan do Zagorja porabiš 15 min. Če greš pa čez Litijo se pa cesta "vleče", veliko je prehitevanj - kar je malo srhljivo, malo pred Litijo je tudi malo več ovinkov. Od Litije naprej imaš pa cesto in na eni stani Savo, na drugi strani pa strm hrib - skale in zato se nekateri na tej cesti slabo počutijo. Tudi če greš čez Trojane boš morala del poti za Savo, vsaj od Zagorja naprej (ali Trbovelj).
|
|
|
|
RE: cesta Ljubljana - Hrastnik 2.2.2012 22:14:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan V soboto moram biti okoli 11h dopoldne v Hrastniku. Doma me strašijo tudi zaradi snega....je cesta res tako ovinkasta in nevarna? Kako je v primeru snega? Hvala Predlagam vlak. Čeprav v soboto povezave niso tako idealne kot med delovnim tednom
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.2.2012 22:20:43 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?