Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: se kdo spozna na PayPal? 28.1.2012 15:17:58
|
|
|
|
pravljica
|
meni avtomatsko odšteje dobropis pri naslednjem nakupu v isti valuti, če ne, ga dobim nazaj na račun ob koncu obdobja (ko dobim izpisek, je na njem znesek v dobro)
|
|
RE: se kdo spozna na PayPal? 29.1.2012 13:58:27
|
|
|
|
Čebel@
|
meni nič ne odšteje avtomatsko kje je nazaj-na tvoji kreditni,ali na paypal-u?
|
|
|
|
RE: se kdo spozna na PayPal? 29.1.2012 22:04:45
|
|
|
|
pravljica
|
nazaj na kreditno
|
|
RE: se kdo spozna na PayPal? 30.1.2012 11:44:35
|
|
|
|
borovnička
|
No, zdej mam pa še jest eno vprašanje glede PayPal... jest sem se tud "naročila", se mi je zdela fajn stvar in kmal za tem ugotovim, da je limit 100€. Pol sem dala preko neta prošnjo za povečanje limita. Od tega je zdej juhuhu velik časa minil, pa še vedno ni ne odgovora ne nič. A bi to jest mogla it na banko urejat al kako? Se opravičujem, sam kar se teh stvari tiče sem čist laik, nimam pojma, ampak zadeva mi je pa super fajn :)
|
|
RE: se kdo spozna na PayPal? 30.1.2012 12:59:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: borovnička No, zdej mam pa še jest eno vprašanje glede PayPal... jest sem se tud "naročila", se mi je zdela fajn stvar in kmal za tem ugotovim, da je limit 100€. Pol sem dala preko neta prošnjo za povečanje limita. Od tega je zdej juhuhu velik časa minil, pa še vedno ni ne odgovora ne nič. A bi to jest mogla it na banko urejat al kako? Se opravičujem, sam kar se teh stvari tiče sem čist laik, nimam pojma, ampak zadeva mi je pa super fajn :) na izpisku od kreditne kartice je čisto spodaj napisana koda za PayPal,jo utipkaš v svoj račun in se ti poveča
|
|
|
|
RE: se kdo spozna na PayPal? 30.1.2012 13:00:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica nazaj na kreditno hvala bom počakala na izpisek,da vidim kakšno je stanje,ker na računu od pajpal-a je 0(kot da nimam nič bonusa)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?