|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amniocinteza v Mariboru
26.1.2012 11:47:37   
Maja T.
Bom kar novo temo odprla, čeprav je bilo o tem že dosti napisano. Sem ta tekst že napisala pod že odprto temo amniocinteza, samo se bojim, da je ne bo nobeden opazil, ker je malo na nerodnem mestu med forumi user posted image

Torej, vprašala bi za AC v MB pri dr. Mujazinoviču. Kakšne imate izkušnje z njim, glede na to, da je dokaj mlad user posted image .

Mi lahko še katera napiše kako zdaj poteka AC v MB?

Baje ne ostaneš več tam na počivanju, ampak te takoj pošljejo domov. Na forumih sem našla poste iz l.2008, 2009, ko si bil tam še tri ure po posegu, dobil si celo kosilo user posted image . Ok to s kosilom niti ni pomemben podatek, predvsem kako je z mirovanjem po posegu, ali greš takoj domov.

Je katera, ki je imela AC v MB v dec. 2011, ali celo zdaj v jan. 2012 in ima čisto sveže info. ?

Hvala v naprej za odgovore user posted image

< Sporočilo je popravil Maja T. -- 26.1.2012 11:55:40 >

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Amniocinteza v Mariboru
26.1.2012 12:00:01   
me ni
Kako je z AC v Mariboru ne vem, v Postojni piše v navodilih, ki semjih prejela po pošti, da po posegu nosečnica ostane še dve uri pri njih, potempa tri dni bolniške in ležanje domauser posted image  Vsaka porodnišnica pa ima verjetno svoj pristop. Na našem forumu "Julijke 2012" mi je ena rekla, da pa ona iz LJ porodnišnice ni dobila nobenih navodil.

Lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2012 15:17:21   
Anonimen
Jaz sem bila konec novembra.

Delal mi jo je tudi ta doktor, pomagala (oz. on njej) je ga Bušat. Naročili so me ob 9h, ob pol enajstih sem bila že gotova (bile sva samo dve).

Takoj so me odpustili domov, brez počivanja, čeprav sem bila zelo presenečena. 3 dni sem nato bila doma. Po enem tednu sem dobila rezultate hitrega testa, po točno treh tednih pa končne rezultate.

Ta doktor se meni zdi zelo vredu.

Želim ti, da bo vse potekalo OK in da bodo rezultati vredu. Imaš povišano tveganje?

Sicer se pa poznava, verjetno se bova z vozički kdaj srečale v parku. Izdala se pa ne bom user posted image

(odgovor članu me ni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2012 16:53:35   
camino79
Ja, dr. mujezinovič je zelo ok. meni jo je sicer avgusta 2011 delala Završnikova (super!). Sprejem, po posegu pa SEM počivala tam cca. 2 uri...in ja, kosilo smo dobili, potem še stalež, mislim da tri dni. Za počitek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2012 17:35:41   
Anonimen
Završnikova mi je delala NS. In naredila tako sliko (otrok ni bil slikan čisto od strani kot bi moral bit), da je potem prišla razdalja (NS) prevelika in izračuni takšni, da sem padla v rizično skupino in dobila AC. Ker 1 teden prej mi je NS delal moj ginekolog in so bili rezultati čisto normalni.

Poleg tega je bila tečna in nič kaj prijazna. Sicer pravijo, da je strokovnjakinja, ampak meni ni bila všeč. Sem bila prav vesela, ko so listek z njenim imenom na vratih zamenjali z mujezinovičevim, torej sem vedela, da bo on napravil poseg user posted image

Ker on mi je razložil rezultate NS in DHT in se mi je zdel zelo ok - tako z vidika strokovnosti kot tudi prijaznosti.

(odgovor članu camino79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2012 9:25:31   
Maja T.
Punce hvala vam za odgovore user posted image user posted image user posted image

Anonima, me pa res firbec matra katera si, no če se ne boš prej razkrila user posted image , pa potem, ko bomo vozičkale user posted image .

Meni se pa drugače vse smeji user posted image , ker sem imela včeraj pri dr. Pelkičevi NS in so rezultati glede na moja leta SUPER. Za AC sem se odločila, ker padem v rizično skupino zaradi let. Ultrazvočno je vse ok, nosna kost vidna, meritve vse bp.

Statistično se pač žal, ko vstavi v računalnik moja leta, meritve poslapšajo, zato mi je predlagala naj grem še na DHT oz. AC, da bom jaz pomirjena. Iz njenega stališča, kaj je včeraj videla pa je vse ok user posted image .

Pa tudi jaz nekako v user posted image čutim, da je v redu.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2012 16:06:37   
Anonimen
Jaz pa ne bi šla na AC, sploh če sem ravno čez 37. Po mojem ti nisi veliko od tega.

AC je tudi tveganje in če so rezultati NS super, ne bi drezala dalje. DHT še, druga pa ne.

lp

(odgovor članu Maja T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2012 9:43:54   
Maja T.
Anonimna, sem pri teh letih, ki si jih napisala oz. še mogoče malo zraven user posted image , kdaj pa imaš ti PDP ?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?