|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lažji ali težji porod?
23.1.2012 14:08:22   
Anonimen
Z nosečnostjo sem že skoraj na koncu in sem naravno bolj vitke postave že od malih nog. V nosečnosti sem se sicer normalno zredila (15kg) user posted image . Zanima me kakšno je vaše mnenje glede tega, da suhe ženske težko rodijo? Od nekaterih slišim, da je težje ženskam, ki so '' bolj okrogle'' ali pa celo obratno! In to da lahko pride do izpada kolkov? user posted image  ker to da nimam nekaj bokov je res, ker sem pač že po naravi take strukture user posted image Hvala in Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lažji ali težji porod?
23.1.2012 14:10:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z nosečnostjo sem že skoraj na koncu in sem naravno bolj vitke postave že od malih nog. V nosečnosti sem se sicer normalno zredila (15kg) user posted image . Zanima me kakšno je vaše mnenje glede tega, da suhe ženske težko rodijo? Od nekaterih slišim, da je težje ženskam, ki so '' bolj okrogle'' ali pa celo obratno! In to da lahko pride do izpada kolkov? user posted image  ker to da nimam nekaj bokov je res, ker sem pač že po naravi take strukture user posted image Hvala in Lp

ne vem..vem samo zase, da sem suha in sem brez problemov rodilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2012 14:15:22   
josephine27
Na splošno je rečeno, da pretežke in predrobne ženske težje rodijo oz. naj bi bilo več možnosti za zaplete. Mislim pa da ni nujno, da je tako. To je pač statistično gledano. Po moje je bolj važno kakšne boke oz. medenico imaš. Če imaš medenico zelo ozko bi res znal bit problem. Če ne veš vprašaj svojega ginekologa on jih vidi veliko vsak dan pa bo znal najbolje ocenituser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2012 14:22:27   
janapan
jaz sem bila pred nosečnostjo normalne oziroma bolj suhe postave....zredila sem se 13 kg rodila sem hitro in brez težav hči težko 4170 g.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2012 18:28:45   
Ajra RR

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vprašaj super babico Marjeto.user posted image Ti bo hitro odgovorila. Najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/marjeta-zlebnik_18

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2012 19:11:51   
nusi
ne. če ne gre za neka nenormalna ekstremna stanja pomoje nima nobene veze. Tudi ozki boki niso tak problem, oz. tisto kar me pojmujemo pod ozke boke, ki jih pač pri sebi na uč določimo, nima veze s tem ali so boki res preozki za porod, to pa opazo ginekolog in te po potrebi pošlje na CR. Nč skrbet, če te ni g opozoril je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2012 19:53:23   
Smotkyca
Ja tako je na koncu ti gre vse po glavi (sploh ponoč ko ne moreš spat), tolk ti use ne da miru, da včasih celo o bedarijah razmišlaš. Drugače pa hvala za nasvete, bom pa res vprašala ginekologinjo kakšno mnenje ima o tem user posted image prva nosečnost in je kanček strahu le udeležen user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2012 21:25:45   
Medea10
Tud sama sem suhica, in sem rodila z lahkoto. Prvič +12kg, otroček težek 3260g velik 50cm, drugič +10kg, otroček težek 3280g velik 51cm.
Odkrito, sem mislila da bo DOOOST težje. Ampak po moje ni odvisno od postave, temveč bolj od porodne poti, ki nima veze z postavo.

(odgovor članu Smotkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2012 7:40:14   
Tinchy83

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Tud sama sem suhica, in sem rodila z lahkoto. Prvič +12kg, otroček težek 3260g velik 50cm, drugič +10kg, otroček težek 3280g velik 51cm.
Odkrito, sem mislila da bo DOOOST težje. Ampak po moje ni odvisno od postave, temveč bolj od porodne poti, ki nima veze z postavo.

odvisno je tudi od priprave - predvsem psihične user posted image gre potem dosti lažje

Lp

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2012 9:25:54   
Taddy78
Še ena, včasih suhica se javlja. Včasih sem torej bila pojem idealne postave in brez problema rodila celo 4kg-skega pubeca. Sicer je šel težko ven (porod trajal 4 ure)ker se je zataknil s trebuščkom, ampak mi je babičar rekel, da četudi bi poba imel pol kile manj, bi šlo enako težko, ker sem ful ozka.
No, sedaj v drugo sem štartala kar ornk "raztegnjena" user posted image  z 10kg plusa še iz prejšnje nosečnosti, porod bil totalno isti kar se tiče bolečin (popadki, iztis), edino hitrejši, pa pupa je imela 3.6kg.

Jaz še vedno pravim...ni problem mala mama, suha mama, velik otrok, mali otrok...problem so popadki, pa je kak je user posted image

(odgovor članu Tinchy83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2012 20:04:04   
olimia
tudi jaz sem bila obakrat suha ITM pod 19, ozka v bokih in ozko medenico. prvič sem se zredila +18 kg, rodila pupo 3500g, rezana ampak hiter in lahek porod.
drugič +19 kg, nekoliko daljši porod, nič rezana, rodila poba 4200g
tudi jaz mislim, da nekega pravila ni

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2012 19:24:32   
happy85
jaz sem pa tako široka v bokih, da bi človek mislil, da bo dojenček kar padel ven - pa ni. Tako da mislim, da glede poroda se je najbolje prepustiti toku in se truditi biti čimbolj sproščena. Napetost po izkušnjah namreč najbolj podaljša porod....

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?