Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 10:39:42
|
|
|
|
uškinamama
|
Danes zvečer gremo na Perpetum Jazzile, jutri zjutraj grem na telovadbo, potem skupaj na tržnico, zvečer upam, da gre mali spat k nonotom. Rabim spanec. V nedeljo na Vremščico, če bo lepo (bili prejšno nedeljo in je bilo super) , če ne pa bom likala. Končno,
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 11:58:08
|
|
|
|
ZARA
|
Malo bom v službo hodila in malo smrdela.
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 12:20:25
|
|
|
|
sanasan
|
danes kot vsak petek delam do 21h, potem bom prišibala domov, upam, da bo možek tudi čimprej...upam, na prijeten večer ....ker otrok najverjetneje ne bo.... jutri zjutraj šibam na en seminar, po seminarju pa po tamalo na en rojstni dan (tja jo bodo dostavili moji).., .potem pa v hervis po čelado zame ali pa direktno domov....čakajo me kopalnica, likanje....pomoč pri šolskih zadevah, zvečer moram končati še priprave za predavanje,teste.... v nedeljo zjutraj, če bo vreme ok in čas...šibava s tamalo smučar v kr.goro...popoldne pa praznujemo kitajsko novo leto
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 14:40:04
|
|
|
|
Daschi
|
Pekli bomo piškote. V nedeljo pa nimam pojma. Že kaj.
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 16:51:14
|
|
|
|
nimanorwen
|
dons učenje, zvečer film ... jutr dop učenje, pop šoping z mami in hčerkico, ned obisk pr tašči in pop učenje skratka, pou vikenda je brezveznga
|
|
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 18:25:57
|
|
|
|
aprilčica07
|
Nekaj bomo mogli delat. Imamo na obisku Pedenjpeda glasbenika (maskota od tavečjega v vrtcu), pa moramo naredit pester vikend. Da bo otrok imel kaj povedat v vrtcu.. Jutri gremo verjetno mi trije hodit na bližnji hrib, vd mož bo delal drva, v nedeljo pa vsi skupaj do enga lepega kraja tle blizek. Vmes bomo kaj skuhali, spekli... Malo pripravljali za dopust (gremo smučat kmalu), pa bo tik tak pondeljek..
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 18:45:58
|
|
|
|
kimica86
|
Jaz bom verjetno šla kar rodit.. hehehe
|
|
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 19:20:16
|
|
|
|
Katjuska986
|
Danes še tečt pol pa tv za eno urco. Jutri možek dela tako da kosilo, pa kosilo (prvič bučke) za tamalo, pol pa malo ven - če ne bo vetr pihal... V nedeljo pa gotovo okoli jezera v Preddvoru...
|
|
|
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 20:04:52
|
|
|
|
josephine27
|
jutri me čaka čiščenje in likanje, popoldne gremo mal v nabavo, zvečer z možem en film na kavču. v nedeljo smo povabljeni k mami na kosilo po kosilu pa na bližnji hrib... če bo vreme kolikor toliko fajn.
|
RE: Kaj boste počeli konec tedna? 20.1.2012 20:11:17
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86 Jaz bom verjetno šla kar rodit.. hehehe No ti kar pojdi pa sporoči kako in kaj. Če ne bomo pa mal pri JANUARKAH2012 prečikirale. Jest sem pa dopoldne prosta, bo skuhala nekaj popoldne pa šiht oba dneva pa bo vikend mem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?