Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Joj, živjo, punce! Jutri imamo PDP, naša deklica pa kar nič...ob večerih me vsak večer bolj špika, včeraj in predvčerajšnjim je bilo tudi stopnjevanje, samo se je umirilo. Danes pa že cel dan...vsake toliko me zvije, in ja, so boleči. Da bi le že bilo čimprej. Skozi imam tudi mokre hlačke, pomalem, pa ne morem določit, ali je sluz ali morda plodovnica. Urin ni - to bi vonjala, pa tudi tišče me ne takrat. Sluzasto pa - včasih je, včasih pa popolnoma nič. Gibe štejem, čeprav zadnje dneve komaj naštejem 10 gibov ob različnih urah. Še najbolj se razživi zvečer, in potem valjda ne grem v P na kontrolo, če me brca. Dopoldne pa mrak. Jutri zjutraj imam pregled v P. Pa mi lahko katera pove, kako to zgleda v MB P? Ker (ne vem, morda sem preveč pričakovala) sem trenutno nad tem spremljanjem zelo razočaran . Moja G me je mesec pred rokom poslala v P v ambulanto (rizična nosečnost), da bi me bolj intenzivno spremljali. Samo nič od tega...v P sem samo prvič (17.12.) dala vodo, sicer pa od začetka decembra nisem imela nobenega UZ, nobenega vaginalnega pregleda (pa bi pričakovala, ker sem bila na bolniški zaradi težav MV), nobene kontrole urina več, samo CTG. In s tistim listom potem prideš noter, dr. te vpraša, kako ste, ti rečeš dobro, in je to to. Štejte gibe še naprej, drug teden se vidimo. Moja G bi garant bila bolj "intenzivna" pri tej spremljavi. Če ne drugo, bi mi vsaj urin vsakič kontrolirala. Kaj pa jutri, ko je PDP? A plodovnico kaj kontrolirajo tu v MB? Prosim, pomagajte z nasvetom, kaj naj naredim, rečem...ker me mičkino skrbi, no. Jaz imam tudi jutri PDP in isto pregled, čeprou u Ljubljani, pa isto kot tebe me tud zanima a me bojo kj bl spremljal al ne ... sam dvomim, pomoje me bo dala na CTG in je to to, kar se tiče plodovnice pa dvomim da mi bojo kej pregledal, in iskreno, tud mene izredno skrbi, da ne bojo karkol zamočil in da je z našo punčko vse ok Želim ti predvsem velik sreče in da zrihtajo tko k treba
|