|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije in Just
25.8.2005 15:00:37   
eya
Ojla!
Je katera že uporabljala kakšno olje ali pa kremo s kolagenom za preprečitev nastanka strij-od Just-a? Jaz sama ne poznam dobro, sem pa slišala, da naj bi njihovi izdelki delovali.
Pa lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   strije in Just
25.8.2005 15:07:21   
Vanček*
Jaz uporabljam navadno olivno olje pa nimam niti ene strije...
tudi moje sodelavke so uporabljale le olivno olje pa nimajo strij..to zagotovo deluje pa še najcenejše je...

Vančo:nosecka:

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strije in Just
25.8.2005 15:41:06   
anckabancka
Tudi jaz sem v nosečnosti za trebušček uporabljala le olivno olje in ni bilo nobene strije. Bilo pa je to res super natur olivno olje, ki ga pridelajo pri moji teti na Korčuli. :bravo:
Prsi pozabla mazat, strije so... :((

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   strije in Just
25.8.2005 19:17:34   
KMALU
Ampak navadno olivno olje je tako masno, da si ne znam predstavljat, da se sploh vpije.. Kako ga pa uporabljas?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strije in Just
25.8.2005 19:21:15   
Anonimen
A pa kej smrdi?

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   strije in Just
25.8.2005 20:38:12   
Vanček*
vpije se..jaz si ga navadno kar pod tušem namažem, ko sem še mokra je boljši občutek in bolj nahrani kožo...
potem pa malo počakaš, sej se ne oblečeš takoj..smrdi pa tudi ne , no vsaj meni ne....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   strije in Just
26.8.2005 9:00:36   
Urša
Jah, strije, strije... :hudicek: Jst pravim, da jih ene ne dobijo tud če se z ničemer ne mažejo, druge pa lahko gor spravijo celo premoženje raznih olj in krem, pa jim ne nuca. Vse je v raztegljivosti kože.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!