|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lutke za otroka
3.1.2012 9:28:05   
TNovak
Kdaj se lahko otrok začne igrati z ročnimi lutkami, oziroma, bolj ustrezno, kdaj mu lahko jaz začnem igrati z ročnimi lutkami. Trenutno imava prstne iz Ikee, mapak ga zanimajo le v toliko, da jih oponašam, da bi pa kakšno dogajanje spremljal pa ne. Enako, če dam gor ročno lutko, nekaj jih imam še iz svojega otroštva - mi jih potegne dol. Stara je pa 16. mesecev.
Razmišljala sem o ansamblu ročnih lutk, amapk po drugi strani dvomim, kakšen bo interes - imate kakšen predlog? Mogoče samo jaz ne znam dobro igrati z njimi? Vem, da je splet poln nasvetov, ampak so prepogosto tudi neuporabni - kje bi lahko kaj dobrega prebrala o tem?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lutke za otroka
3.1.2012 11:13:50   
janapan
Ma ne da bi komplicirala. Po mojem je tako. Če jo pritegnejo jo  pač pritegnejo. Mislim, da jih ne moreš kar vsiliti. Naša ima 19 mesecev in imam ročne lutke, da bi sama segala po njih ne. Se pa z njimi igra moja 4,5 letna hči.  Tamala se rada igra s kockami medtem, ko se tavelika nikoli ni rada igrala z njimi. Jaz ti predlagam, da ne delaš doktorata iz igrač....iz lastnih izkušenj ti lahko povem da od vsega kar imajo moje punce na voljo (lahko posplošim - vsi otroci na voljo) se moje najraje igrajo z lonci, ki jih spremenijo v bobne ali pa rišejo.....

(odgovor članu TNovak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2012 11:22:15   
josephine27
kdaj se začnejo zanimat zanje ne vem. vem pa da jih moj sin od 3 let naprej obožuje. prej se nisem spomnila nanje ker jih sama nikoli nisem preveč marala tako da ne vem, če ga bi tud prej že zanimale.vem pa do so jih v vrtcu imeli že v jaslih stari 1-2 leti.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2012 11:37:00   
tulpek
Naš je prvi dve dobil nekje pri 8 mesecu, iz Ikee, kravo in pajka in sta mu bile že takrat všeč, najprej kar tako, da se je smejal, ko je krava mukala in pajek lezel, pri letu in pol (možno da že prej, saj ne vem točno) pa je  spremljal že kakšne pogovore med njima ali pa če je krava nagovarjala njega ipd. pa všeč mu je, če ga ta krava lovi ali mu pajek kam zleze user posted image user posted image user posted image no, sedaj jih ima že več. Je pa vsak otrok svoj svet, tak da ne se obramanjevat. Našemu je tako vse všeč in to res vse, od stiroporja in smeti naprej do igrač, ki sploh niso za njega (no, to mu je še najbolj).

ni pa treba znat nekaj dobro igrat, js tudi ne znam, pa tudi dolgo ne, ker tako mali itak ne obdržijo pozornosti. Daj jo gor, malo spremeni glas, mu povej kaj, ga požgečkaj z lutko, pa boš videla, kaj bo.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?