Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 9.12.2011 13:59:54
|
|
|
|
tofsyka
|
Jaz sicer nisem bila z vami, ko ste pričakovale, imam pa tudi sama doma januarčico 2010.
|
|
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 29.12.2011 20:23:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdravo Somic. Ja, jaz še tu pa tam pridem malo poškilit k novemberkam. Januarke so očitno vse pobegnile. Ali pa klepetajo na gmailu
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 29.12.2011 22:26:58
|
|
|
|
somic
|
ja, opažam, da ni nikjer več nobene, jaz samevam še tukaj. in kako kaj tvoja otročka? oglasi se še kaj!
|
|
RE: januarski otročki 2010??? 29.12.2011 22:57:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
V redu sta. Tavečji se trenutno bori z vodenimi kozami, tamali pa upam da jih bo tudi dobil da se rešimo tega. Drugače pa je v redu. Erik je od septembra suh, v vrtcu uživa ( imamo vsak dan dretje ko je treba domov, ker on pa nebi šel ) in vztrajno vsak dan poskuša uveljaviti svojo voljo
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......