|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klavir za malega otroka
3.12.2011 23:44:53   
malaMravljica
Zanima me, ce ima kdo od vasih otrok doma otroski klavir. Ni to pravi in nek profi klavir, pac primeren za otroke od 2 do 9 let, kot pise v opisu.
Moj mali je nanj ze igral pri sestricni in tam ko smo bili na obisku je non stop visel na tem klavirju in noro uzival, pa ena kolegica mu je enkrat dovolila na pravi klavir igrat in kmalu po tem je v eni dvorani videl spet pravi klavir, sel tja in zacel igrat. sedaj mu izbiram bozicno darilo in bi mu ga narocila,sam se malo bojim, da bo parkrat igral, pol pa ne bi bilo vec zanimanja, zato me zanimajo morebitne izkusnje drugih mamic.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klavir za malega otroka
4.12.2011 7:25:12   
Najaa
Kakšen sintesajzer mu kupi, na bolhi dobiš že prav poceni.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klavir za malega otroka
4.12.2011 11:57:21   
Anonimen
Ja, sintisajzer bi bil ok. Ti povem iz lastnih izkušenj - imam doma pravi klavir - se naveličajo, en teden je aktualno, potem pa ne več. Enkrat na 2 meseca se gre Mozarta, drugače pa ga še povoha ne.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klavir za malega otroka
4.12.2011 13:50:44   
Janeja
Mi smo ga Lei kupili za 4 RD. Kar dolgo je igrala na njega, ko pa je postal nezanimiv, sem ga pospravila na podstrešje. Ravno ta teden sva gor nekaj iskali in ga je zagledala. Prinesli sva ga dol in zdaj spet na polno koncertira. user posted image
Z bratcem ravno pripravljata koncertni nastop za naju z možem, sva že dobila vabila user posted image .

Meni take igrače ni nikoli žal kupit. Normalno, da se ga enkrat naveliča, ampak je čez čas spet zanimivo. Vsaj pri nas je tako. Res pa je, da igrače, ki jih ne uporabljata odstranim in čez čas, so spet zanimive kot prvič.

< Sporočilo je popravil Janeja -- 4.12.2011 13:51:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klavir za malega otroka
4.12.2011 21:47:32   
malaMravljica
Janeja in aprilicica, katero znamko pa imata?  Ker jih ze gledam in kar mi je vsec dobim v crni ali beli, seveda je crna barva 20 eur cenjsa, grrrr..

Pa seveda hvala vam za odgovore.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klavir za malega otroka
4.12.2011 22:08:28   
marjetica8
mi mamo tist mali sintisajzerček na 2,5 oktavi. Je kao otroški in mišljen kot igrača, ma sem ga mela jst že preden je prišel otrok, ker se profesionalno ukvarjam s petjem in sem ga mela za upevanje. In moram priznat da je to njegova najljubša igrača od njegovega 1,5 leta. Najprej je pregruntal vse kode za posnete pesmice, k jst prej sploh nisem vedal da jih ma, ker se v to niti nisem poglabljala, tko da sem s pomočjo otročka preštudirala funkcije svojega klavirčka. Se že nadejam da bo treba kupit kej na elektriko, ker mamo tle čist preveč stroška z baterijami...user posted image  Naš se res nenormalno veliko igra s tem in ga tudi zanima vse v zvezi s toni in tipkami.
Za moje pojme je to super igrača, ker se zlo hitro nauči prepoznavat nizke/visoke tone, ker dobi vpogled v klaviaturo in s tem v lažjo predstavo glasbene teorije. Pa te dve oktave in pol sta za tko malega otroke čisto dovolj.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klavir za malega otroka
7.12.2011 13:09:50   
Poka
Jaz bi mu na tvojem mestu kupila malo večjega. Mogoče je pa talent in se ne bo naveličal. Pa ga poskusi vedno nekaj novega naučit, se ne more naveličat.

Moji niso glasbeniki, nima noben posluha. Jaz ga imam edina, sem pa bila potem prikrajšana, ker ni nihče tega razumel. Igram ene par inštrumentov, sicer se mi zdaj tudi ne ljubi ne vem kaj, sam sem se pa sama naučila igrat na klaviriature in te moje "učne ure" so takrat trajale po par ur na dan, tudi v noč so se zavlekle...

Tako, da jaz sem bolj pristaš tega, da se otroku kupi konkretno stvar, ne kar eno igračo.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?