Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero igračo izbrati za 5 letnika? 25.11.2011 20:16:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dayya Najbolj me zanimajo kake miselne igra Od miselnih iger se meni fuuuul dopadejo Think fun (imajo v Pikapolonici, Intersparu,...). Večinoma so sicer deklarirane kot 8 to adult, ampak imajo tudi za mlajše otroke. http://www.thinkfun.com/ - poglej po starostnih skupinah. Vseh ni pri nas za dobit, je pa Rush hour junior, Hoppers, ena je kot soduku, vendar zlagaš slikice Štos je v tem, da so not kartice različnih zahtevnosti. Moj zdaj 6-letnik komot reši Begginer stopnjo pri veliko teh igrah, čeprav so 8+. Pa te igrače so večne (vsaj pri meni, ki sem ljubitelj logike in podobnega )
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2011 12:07:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2011 12:13:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2011 14:06:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Katero igračo izbrati za 5 letnika? 26.11.2011 17:26:02
|
|
|
|
kajalin*
|
activity se mi zdi super, kar se tiče pa enkr in domin, je pa naša že prej obvladala,pri 3 l je že pisala in brala in mislim, je čedalje več njej podobnih otrok.Zdaj je stara 6 in z nami gra activity za odrasle- pa čeprav se vsi mal lovimo,igramo v parih.
|
|
|
|
RE: Katero igračo izbrati za 5 letnika? 26.11.2011 20:58:45
|
|
|
|
benika
|
pri 3 l je že pisala in brala , Mali genij . Pri nas je bil aktualen Activity, pa Monopoly junior, pa navadne remi karte (se igramo vojno), Enka, Človek ne jezi se, pa obvezno Legice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2011 21:13:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?