3.avgust
|
Pozdravljene mamice!! Spet se obračam na vas,ker sem prišla pred hudo dilemo. Moj sin Žan je star 3 leta,kosmo začeli z uvajanjem poleti,ni bil še pripravljen,zdaj kakšen mesec nazaj pa mi je dal sam vedet,da bi rad namesto pleničke imel hlačke,tko da smo s to njegovo željo začeli z uvajanjem. Na začetku se nam je še ene parkrat polulal v hlače,predvsem ko se je zaigral,sam smo ga zmeri mogli opominjat,če ga kej lulat. Potem sem ga dala tudi v vrtec brez,sam od začetka sploh ni lulal tam,sam ko so ga dale k dopoldanskem spancu v pleničko,je pa pol lulal. Kasneje je tud v vrtcu hodil na kahlico(sam so ga one dale),vendar ni nč naredu. Zdej prejšen teden pa mi je vzgojiteljica rekla,da je tud on lulal v kahlico. Tko da sem ga jst še vedno imela brez pleničke(sam za spat je imel še pleničko),sam če se mi je dvakrat polulal. No ta teden k pa ni v vrtcu(imamo vnetje očk),ga pa imam tud brez,sam se mi pa zmeri polula v hlačke,če se mi je ene dvakrat v kahlico pa smo zmagal.No danes se mi je celo 6krat polulal,tko da res newvem kaj naj naredim,jst sem že čist obupala,zato vas sprašujem. Ali naj ga dam nazaj v pleničko,al naj vztrajam(mogoče je pa to sam njegova faza),ki jst upam da bo minila.?! Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor lep pozdrav
|