Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neprofitna stanovanja - Polje II, LJ 23.11.2011 12:39:43
|
|
|
|
Kiwa
|
O hvala Kerensa!
|
|
|
|
RE: Neprofitna stanovanja - Polje II, LJ 24.11.2011 16:17:03
|
|
|
|
UOBERC
|
o superca! Kako pa ti to veš? A kr prideš tja pa si flete ogledaš, a moraš imeti kakšne papirje s seboj? Ali mogoče veš kdaj bo to določeno, kdo ga dobi pa kdaj bo vsiljivo? Hvala, pa oprosti k te tok sprašujem!hvala, za odgovore!
|
|
|
|
RE: Neprofitna stanovanja - Polje II, LJ 24.11.2011 16:21:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
O tem, ali boste dejansko lahko hodili iz praznega stanovanja v prazno stanovanje, žal ne vem nič , ampak glede na to, da bo novozgrajeno sosesko otvoril ljubljanski župan, potem verjetno ne bo samo fasade pogledal, ampak tudi notranjost. Vi pa, če imate jajca, pa kar gasa za njim. In žal tudi tega ne vem, kdaj vas bo JSS-MOl obveščal o podpisih pogodb in prevzemih ključev. Tehnično je že vseljivo - da bo pa to še uradno, bo treba pa še malo počakati. Po mojih izkušnjah z JSS-MOL je težko verjetno, da bi bilo to zaključeno letos.
|
|
|
|
RE: Neprofitna stanovanja - Polje II, LJ 25.11.2011 9:53:02
|
|
|
|
mini86
|
BAJE nimajo uporabnega dovoljenja..oz ga ne dobijo ker ni vse tako kot so se zmenili zaradi ene ceste..to so poljski trači
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?