muki1
|
Jaz imam na glavo nakopano čisto vse, kar si navedla. Znese pa tako, da vstanem ob 6, se spakamo in spokamo, da smo ob 7.00 že otrok v vrtcu, jaz v službi, mož v službi. Zvečer že pripravim cote, tako da jutranja telovadba ne zajema lišpanja in letanja za cotami, ampak previjanje, oblačenje otročka, kopalnica, avto, pa še kakšna minutka za jutranje crkljanje ostane. V službi potem kaj vržem vae, poleg obvezne 2 deci kave :)- :)-. Potem malo poskočim na RR in potem se začne delo, ki traja do 15.00, ko grem po malo in pridemo domov okrog 15.20. Potem pride še možek in skupaj kuhamo in se igramo, nekako skušamo združiti v eno prijetno opravilo ( čeprav večinoma to zgleda tako, da jaz kuham, mala sedi na tleh kuhinje in tolče s kuhalnico po piskrih, :love: pa se samo za 5 minut uleže na kavč, ker je takoooooo utrujen od službe, da bo kar umrl.) Ko se najemo in pospravimo je ura že skoraj 17.00. Potem se igramo ( beremo knjigice, plešemo ob Janezu Bitencu, rišemo po tabli, skratka kar je pač trenutno aktualno ). Ob 19.00 je na vrsti kopanje, kar ponavadi opravi možek, če ne dela kaj zunaj ( zdaj res ne more, ker je ful blato), potem večerja in postelja, tako da se ob 20.00 znebim otroka. Potem se še jaz grem tuširat in zdaj se učim, ponavadi tja do 22.30, potem pa res več nič ne morem in grem spat. Jaz sem kratka pri pospravljanju in likanju. Mi je igranje z otročkom več, tako da bolj pospravljamo za sabo, kakšno ultra čiščenje pa počaka na soboto ali pa nedeljo. Pa še takrat vse zgleda zelo na hitro. Včasih vmes tudi kakšno urico gre možsam z :duda: in :kuza: na sprehod, da kaj popeglam, ali pa :ups: tudi jaz kakšnih 20 minut zadremam na kavču, ko res ne gre drugače. Zelo malo je prostega časa, tudi :sloncek: moramo skoraj planirati, da se vse, ampak jaz brz :love: pomoči nebi zmogla, če si sam za vse, potem je res kriza. No, upam, da ti je moje izčrpno poročilo kaj pomagalo. Za napake se opravičujem.
|