Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razmik med zgornjima enkama 3.11.2011 18:12:39
|
|
|
|
Janya
|
Mislim, da moraš kar počakat da se vsi mlečni zobje poslovijo in se stalni postavijo v svojo pozicijo...
|
|
|
|
RE: razmik med zgornjima enkama 3.11.2011 19:45:13
|
|
|
|
Alfabeta
|
Naš 7 letnik ima zgornji enici zelo narazen, ker je enke in dvojke izbil ven pri 1,5 leta. Zdaj ko sta stalni enici prišli ven in sta seveda imeli dovolj prostora sta šli zelo naraven. Vmes sva bila pri ortodontu, pa je rekel, da mora počakati da prideta ven še dvojki in potem bo dobil aparat, ker sami nikoli ne bosta šli dovolj skupaj. je pa zanimivo to, da se počasi pa le poravnavata skupaj, pa tudi dvojki sta že kar do polovice zunaj. Tako da, mislim, da če bosta šla k opredeljenemu zobarju in bo ta videl potrebo po ortodontu, bo ziher napisal napotnico. Nam jo je sam od sebe
|
|
|
|
RE: razmik med zgornjima enkama 3.11.2011 19:50:04
|
|
|
|
enea
|
moja je tudi imela razmak med enicami, pa sem mislila da bo dedno, ker ima moj mož tudi, sedaj ko ima pa stalne ima pa vse lepo kot morajo biti, nobenega razmaka,... kako bo pri drugi še ne vem, ima tudi sedaj razmak, ima pa še mlečne,..
|
|
|
|
RE: razmik med zgornjima enkama 3.11.2011 20:00:11
|
|
|
|
m_o_i
|
jaz pa bi nekaj vprasala(in ni provokacija!): zakaj je pomembno, koliksen je razmak med zgornjima enkama!? je to samo lepotno ali ima kaj z izgovorjavo, ugrizom ipd.?! namrec, od nekdaj sem si zelela imet ta razmak(ja, cudna sem, vem ), ker mi je nenormalno vsec. in zdaj ima nas cmrlek taaak lepi razmak, da mi je se tolko lepsi otrok
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?