Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poznate melodije pesmic? 19.10.2011 19:31:57
|
|
|
|
Maleal
|
Hvalnico pojem naravi, hvalnico pojem pomladi! Češnja tako lepo cveti moje misli takoj zaposli... Hvalnico pojem naravi, hvalnico pojem pomladi! Žvrgolenju ptičkov prisluhnem prav rada njihova pesem je večna a hkrati mlada... Hvalnico pojem naravi, hvalnico pojem pomladi! Zato sončka ne smem izpustiti saj on zna mojo dušo osvetliti... Cveti, ptički in sonce ne znajo govoriti bolj pomembno je, da znajo moje misli do konca prepojiti in segreti srce moje!
|
|
RE: Poznate melodije pesmic? 19.10.2011 20:57:35
|
|
|
|
Medea10
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Hvalnico pojem naravi, hvalnico pojem pomladi! Češnja tako lepo cveti moje misli takoj zaposli... Hvalnico pojem naravi, hvalnico pojem pomladi! Žvrgolenju ptičkov prisluhnem prav rada njihova pesem je večna a hkrati mlada... Hvalnico pojem naravi, hvalnico pojem pomladi! Zato sončka ne smem izpustiti saj on zna mojo dušo osvetliti... Cveti, ptički in sonce ne znajo govoriti bolj pomembno je, da znajo moje misli do konca prepojiti in segreti srce moje! Super melodija!
|
|
|
|
RE: Poznate melodije pesmic? 19.10.2011 21:02:50
|
|
|
|
MAŠKA
|
MarcelAlina hvala, ampak jaz potrebujem posnetek pesmice, da slišim melodijo. In to gre za pesmico Tomaža Habeta, skladatelj pa je Ludwig van Beethoven. Besedilo gre takole: Temni oblaki, ki odpluli so naprej in sonce razlije se preko trav in mej. hvalnico piska patirček na piščal naravi zeleni, ki dež jo je opral ... Besedilo imamo napisano, le zapet je ne znamo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?