|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spust trebuščka
23.8.2005 10:23:05   
devica
Sem v 35. tednu in me zanima kdaj se je vam mamicam(ki ste že rodile)spustil trebušček in kdaj ste potem rodile. Namreč, meni se je že v 32. tednu in me velikokrat tišči navzdol, v 33 tednu mi je to potrdila še gin. Lahko pričakujem porod prej ali ni pravila? Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spust trebuščka
23.8.2005 17:39:26   
eva1
Jst sem imela malega skoz v kanalu, se tut dvignil ni-bolečine in pritisk pa tak navzdol, a nisem od 32 tedna dalje nč spala... res pa da je bil v med vstavi! V 35 tednu je bil fundus maternice že 3 prste pod žličko in 1 prst odprta...na koncu rodila z elektivnim CR v 38 tednu...sam pomoje bi tut tko naravno prej rodila kt na pdp!

(odgovor članu devica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spust trebuščka
18.9.2005 20:18:33   
janč
jaz sem oba otroka rodila po roku, pa se mi ni pri nobenem spustil trebuh, tako da ti ne morem svetovat

(odgovor članu devica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spust trebuščka
20.9.2005 9:34:21   
Urša
Rodila sem teden pred rokom, otroček pa se mi do takrat še ni nič spustil. Zdej v 2. nosečnosti (33. teden) se mi zdi, da je že ful spuščen in me skoz dol tišči.

(odgovor članu devica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spust trebuščka
24.9.2005 23:28:40   
Wilson
Meni pa se je spustila že v 31t in mi je G. svetovala čim več počivat in sem res veliko počivala , popadke pa dobila točno na porodni termin. Sem pa jaz čutila tudi močan pritisk navzdol. Lp

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?